11 enkle regler Kvinder bør følge efter 25 for at forblive unge og smukke længere

11 enkle regler Kvinder bør følge efter 25 for at forblive unge og smukke længere

Forestil dig, at du blev præsenteret for et smukt og unikt kostume, der passer perfekt til dig og får dig til at ligne en million kroner. For at få det til at vare længere, skal du begynde at tage sig af det med det samme og ikke vente til det får sine første pletter og huller, ikke? Det er den samme situation med at beholde ungdommen i din hud – du bør begynde at tage sig af den, når den er frisk og stram.

Vi på Bright Side ønsker at hjælpe alle kvinder med at føle sig smukke hele deres liv, og derfor forberedte vi nogle korte instruktioner til dig, hvordan du plejer din hud efter 25.

Regel nr. 1: Behold, hvad du har.

Du er stadig ung og smuk, og du behøver ikke kosmetiske genstande for at ‘give dig et sundt udseende’, glatte rynker, løfte din hud eller andre problemer, der ofte er relateret til aldrende hud. Dit mål er at bevare friskheden og tætheden givet af naturen.

Hvad du skal gøre: Stil dig selv spørgsmålet ‘Bevarer eller ændrer det sig?’ når man vurderer nødvendigheden af et eller andet kosmetisk element eller livshack. Hvis svaret er ‘ændre’, skal du lade dette element være i fred i yderligere 10 år.

Regel nr. 2: Tør ikke for meget.

Fugtgivende er det mantra, du bør vågne op til og tage gennem livet. Du skal fugte 24/7, indefra og udad. De første visuelle aldersrelaterede ændringer skyldes, at huden mister fugt. Vi kan ikke stoppe denne proces, men det er stadig muligt at bremse den.

Hvad du skal gøre: Begynd at bruge emner, der indeholder hyaluronsyre og andre fugtgivende komponenter. Der bør også altid være en ansigtståge i din taske. Og husk om at opretholde en balance mellem vand i din krop. Hvis du har svært ved at huske det, kan notifikationer på smartphones og forskellige apps (iOS, Android) hjælpe meget. Derudover kan du få dig en hjemmemonitor til at kontrollere og kontrollere vandindholdet i din krop.

Regel #3: Rør ikke.

Din skønhed modstår kraftfulde kræfter som tid, tyngdekraft, forurening og andre negative eksterne faktorer. Så hvorfor komplicere opgaven og ødelægge din huds sundhed selv? Ikke sikker på, om du gør dette? Hvornår var sidste gang du rørte ved dit ansigt – lagde din hage på din håndflade, kløede i din næse eller endda sov på din mave. Forstået? Og før du rørte ved dit ansigt, holdt du din smartphone, et rat eller noget andet, ikke? Hovedpunktet her er, at du bringer snavs til dit ansigt.

Hvad du skal gøre:
Slip vanen med at røre ved dit ansigt, når det ikke er nødvendigt.
Gnid ikke dine øjne. Selv med rene hænder – kan du skade huden på lågene.
Få dig selv silkepudebetræk og skift dem 1-2 gange om ugen – de er bedre til dit ansigt end bomuld eller satin.
Efter at have vasket dit ansigt, tør det forsigtigt tørt, gnid ikke.
Få for vane at holde din telefon på afstand af dit ansigt.
Enhver mekanisk manipulation med huden bør udføres af en kosmetolog eller dig selv, men kun efter at have konsulteret en hudlæge og fået de nødvendige anbefalinger fra dem.

Regel #4: Beskyt dig selv mod solen.

Uanset hvor mange gange kosmetologer taler om skaden ved at blive brun, er der stadig nogle bronzeskindelskere, der er klar til at tage risikoen og derfor bryder alle reglerne. I mellemtiden kan spektret af UVA, der trænger ind i dybere lag af huden (sammenlignet med UVB), tynde det dermale lag, hvis huden konstant udsættes for solen. Det dermale lag giver den strukturelle støtte til huden. Når derma svækkes, begynder det øverste lag af huden, kaldet epidermis, bogstaveligt at glide ned. Er du stadig ikke klar til at stoppe med at garve? Prøv derefter i det mindste at minimere risikoen.

Hvad du skal gøre:
Husk hovedreglen – når din skygge bliver kortere end din højde, er det et signal om, at du skal skjule dig for solen.
Sørg for at få god kosmetik, som du vil bruge før og efter solbadning.
Forøg intensiteten af fugtgivende procedurer med 1,5-2 gange.
Endelig kan du elske din naturlige hudfarve og beskytte den ved hjælp af solcreme og strandhatte.

Regel #5: Giv op med dårlige vaner.

Dårlige vaner kaldes dårlige, fordi de skader vores helbred. Og da vores hud er følsom over for eventuelle funktionsfejl i kroppen, betyder det, at dårlige vaner også skader vores skønhed. Efter 25 bliver du en selvforsynende og selvstændig person, der ikke behøver at skade sig selv for at se sej ud, passe ind osv. Derfor bør du slappe af og kun fokusere på de ting, der er gode for dig.

Hvad du skal gøre: Start ikke et nyt liv hver mandag – meget få af os kan blive kolde kalkun og ende med at starte vores dårlige vane igen. Disse forsøg fører normalt til fejl. Start i stedet med små trin. For eksempel, hvis du er vant til at blive sent oppe, men du vil normalisere din søvnrutine, skal du starte med at gå i seng på samme tid hver nat. Selvom du går i seng kl. 2.30, så prøv at gøre det til tiden og bliv ikke vågen før kl. 3.00 Når du har vænnet dig til denne disciplin, vil det være lettere for dig at omlægge at gå i seng på et tidligere tidspunkt. Der er mange teknikker, der hjælper med at bekæmpe dårlige vaner på internettet – vælg den, der fungerer for dig.

Regel #6: Regelmæssig rensning.

De fleste af os bor i byer og byer, hvor vi kun kan drømme om luftens renhed. Under disse forhold er hud en af de vigtigste faktorer, der beskytter os mod forskellige forureninger, mikrober og bakterier i løbet af dagen. Det bedste, vi kan gøre for at takke vores hud, er at rense den omhyggeligt og grundigt. Og hvis det er nok at tørre det med micellært vand om morgenen, bør ritualer om aftenrensning helt sikkert blive mere opmærksom.

Hvad du skal gøre: Læs indholdet af rensende kosmetik omhyggeligt, undtag varer, der indeholder alkohol. Du bør altid huske at fjerne din makeup, uanset om du bruger rens i flere trin eller bare gør en hurtig rensning. En kosmetolog kan også hjælpe dig med at vælge et program, der passer til din hud, for at forbedre effektiviteten af din hudpleje. Det er let at vælge den forkerte selv under hensyntagen til de tilgængelige varianter af kosmetiske varer i dag.

Regel #7: Kosmetik af god kvalitet

Vær meget forsigtig og opmærksom på ting, som din hud rører ved, især kosmetik. Som regel forbliver morgenmakeup på dig hele dagen, og hele tiden har det en effekt på din hud, enten positivt eller negativt. Alt dette afhænger af kvaliteten af den kosmetik, du bruger.

Hvad du skal gøre:
Køb kosmetik efter princippet ‘bedre færre men bedre.’
Vælg lette versioner af tonefundamenter til daglig brug som væsker, løst pulver osv.
Vask pulverbørster og makeup -svampe dagligt.
Opbevar kosmetikartikler korrekt.
Kontroller udløbsdatoen for alle varer i din kosmetikpose hver 6. måned. Føl dig ikke dårlig med at smide udgåede varer – dit helbred og din huds sundhed er mere værdifuldt.

Regel #8: Smil.
De første rynker, der vises på dit ansigt, er et mønster af dine mest brugte følelser. Det er let at finde ud af en persons karakter efter 50 – folks hyppigste følelser klæber til deres ansigt som en maske. Derfor er det nødvendigt at tænke nu over, hvordan du vil se ud senere.

Hvad du skal gøre: For at fjerne de uønskede ansigtsudtryk kan du begynde at øve afslapningsteknikken. Det hjælper dig med at klare stress og slapper af i ansigtsmusklerne. Prøv også at kontrollere dit ansigtsudtryk, lær dig selv at kontrollere dine følelser og ansigt (uanset om det er spændt eller ej) fra tid til anden. Og smil! Jo mere du gør det, jo større er dine chancer for, at det bliver din vane, og det smil vil forblive hos dig i lang tid.

Regel #9: Vær opmærksom på mere end bare dit ansigt.
Selvfølgelig er vores ansigt vores visitkort. Derfor ender vi ofte, når vi forfølger et mål om at se ung ud, kun fokuserer på at passe på vores hud og glemmer ubetydelige aldersmarkører. I fremtiden kan dette vende tilbage til dig.

Hvad du skal gøre: Husk, at hvert punkt, vi har nævnt her, ikke kun vedrører ansigtet, men også halsen, dekolletagen og hænderne. Rengør alle disse zoner omhyggeligt, ton dem, fugt dem og beskytt dem. Lav ansigtsgymnastik, pas på dine bryster, og husk at bruge husholdningshandsker, når du rengør dit hjem.

Regel nr. 10: Pas godt på dit hår.
En ordentlig og regelmæssig hårplejerutine kan hjælpe dig med at forhindre problemer som hårtab, spaltede spidser, for tidligt gråt hår og skæl. Overraskende nok er det ikke kun kosmetik, men også vores vaner, der kan skade håret og forhindre os i at få de ønskede resultater.

Hvad du skal gøre:

Medtag flere mejeriprodukter, fuldkorn og rå grøntsager i din kost – de hjælper dit hår til at se sundt ud.
Reducer mængden af ​​varme, dit hår får, prøv at undgå hårtørrere, glattejern og krøllejern.
Beskyt dit hår mod solen ved at bære hatte eller bruge specielle solbeskyttelsesartikler.
Hårmasker kan også hjælpe meget. Masker indeholdende æg betragtes som en af ​​de enkleste og mest nyttige. Du kan enten bruge et helt æg eller adskilte æggeblommer eller hvide – alt afhænger af din hårtype. Hvis du bruger et helt æg, blandes det godt og påføres håret i 20 minutter. Skyl ikke masken med varmt vand for at forhindre den i at ‘lave mad’. Æggemasker bør ikke påføres mere end en gang hver 2. uge.

Regel #11: Livsstil
Hvis du vil bevare din ungdoms hud så længe som muligt, skal du først kontrollere dine vaner og livsstil. Desværre er der ingen magisk pille, der hjælper dig med at slette mange års manglende søvn, stress, rygning og spise usund mad. Der er heller ingen magisk creme, der vil stramme huden tilbage, der er beskadiget af ultraviolette stråler og traumatiseret af alvorlig skrubning. At passe på sig selv er ikke svært, hvis man gør det til en daglig vane.

Hvad du skal gøre: Elsk din krop, pas på den og forskøn verden med dit smil.
Hjælper din livsstil dig med at bevare din ungdom? Kender du andre hemmeligheder, som vi glemte at nævne? Del dem med os i kommentarerne!