27 Ideer til vægindretning til opfriskning af dit rum

27 Ideer til vægindretning til opfriskning af dit rum

Leder du efter ideer til vægindretning til at opdatere dit rum? De tomme vægge er fyldt med muligheder – og et par tilføjelser kan få et hus til at føles som et hjem. Hvis du er klar til at gøre de skarpe, bare vægge til stilfulde midterstykker, skal du fortsætte med at læse. Uanset din stil har vi de tricks, der kan forstærke dine vægge og få din personlighed og smag frem. Uanset om du er en kunstsamler, en naturentusiast eller en bogelsker, kan dine vægge tilpasses, så du kan være omgivet af de ting, du elsker. Opdag 27 vægdekorationsideer, der helt sikkert vil tilføre stil til dit hjem.

1. Gå efter storstilet kunst

Et overdimensioneret maleri eller fotografi vil få opmærksomhed og sætte tonen i et lille rum. Prøv et sort-hvidt foto i et minimalistisk rum, eller tilføj farve med et levende abstrakt stykke, som vist ovenfor i Taylor Rooks Manhattan-soveværelse.

2. Kurater en gallerivæg

noget tilføjer personlighed og farve ligesom en gallerivæg. Vis en samling kunst eller fotografier, eller tilføj vægophæng og andre efemeraer. Vælg enkle, sammenhængende rammer eller indbring en række udsmykkede variationer for at blande tingene sammen! Pro tip: Forlæng gallerivæggen til loftet for at skabe en illusion om et større rum.

3. Indarbejde en accentvæg
Ud over at vise genstande på væggene, så tænk på at dekorere væggene selv. Prøv en lys og fed malingfarve for at skabe en accentvæg, eller indbring mønster med tapet, stenciling eller andre dekorative maleteknikker. (Tænk på at omdanne dit loft, mens du er ved det!) Disse dekorative accenter kan have en endnu større indvirkning på et lille rum.

4. Fremvis et stof
Et gobelin eller vægophæng kan tilføje en farvefarve og mønster samt en følelse af blødhed til et neutralt rum. Overvej at indramme vintage tørklæder eller andre smukke tekstiler. Bonus: Disse er meget lettere at flytte end indrammede malerier, når det er tid til at tage til dit næste hjem.

5. Hæng spejle op
Spejle reflekterer lys, hvilket hjælper et lille rum med at føles større og lysere. Prøv at hænge et overdimensioneret spejl, eller få vist flere mindre stykker salonstil.

6. Mal et vægmaleri
Lad dine vægge transportere dig til et andet sted ved at tilføje et vægmaleri. Uanset om du håndmaler det eller vælger et vægbeklædning, vil motivet få stor betydning.

7. Installer reoler
Hvis du er løbet tør for gulvplads til bogreoler, skal du tage din samling op på væggen. Installer flydende hylder og vis hardcovers, små skulpturer og andre odds og ender.

8. Hæng tallerkener
Hvorfor skjule dit fine porcelæn i skabet, når du kan vise det frem? Brug wire tallerkenbøjler til at vise dine yndlingsretter og serveringsfade. Hvis du er en samler af et designobjekt, er dette måske træk for dig.

9. Vis skulpturelle sconces
Sconces tilføjer en ekstra lyskilde uden at optage plads på gulvet eller et sidebord. Vælg et iøjnefaldende design, der også fungerer som en vægskulptur for at bringe lys og stil ind.

10. Bliv grønnere
Planter skal ikke bare sidde i vindueskarmen. Prøv at hænge eller vægmonterede plantager for at tilføje lidt grønt til dit rum og naturen til dine vægge. Hvis du ikke er vild med vand, kan du vælge en faux-plante af høj kvalitet (og ingen vil sandsynligvis nogensinde blive klogere).

 

11. Tryk ind i tekstur med makramé -kunst
Disse 70’ers macramé -væghængninger er kommet tilbage i stor stil. Vævningerne tilføjer tekstur og opvarmer skarpe vægge. Køb dem på Etsy, eller prøv at lave dine egne.

12. Eller prøv kunstværk med perler
Denne væghængning er fremstillet ved hjælp af Maasai -perlestraditionen. Vi elsker det minimalistiske sort-hvide design. Det fantastiske stykke er håndlavet i Tanzania ved hjælp af glasperler hentet fra Tjekkiet.

13. Hæng en overdimensioneret vægkalender
En stor kalender fungerer især godt på et kontor eller en køkkenvæg. Hold styr på dine begivenheder, mens du også tilføjer et særligt element for at give dit værelse liv. Prøv lyse og dristige kalendere med sans serif -skrifttyper for at skabe et moderne look og tilføje en farvefarve.

14. Indstil tonen med et kæmpe whiteboard eller tavle
Et stort bræt er en perfekt funktionel tilføjelse til et kontor, legerum eller endda et køkken. Et tavle giver en rustik luft til ethvert rum, mens et tavle er det moderne alternativ – og du behøver ikke bare at holde dig til hvid (de fås i forskellige nuancer og udskrifter). Du kan tage det til det næste niveau og male en hel væg med WriteWallPaint, som skaber en skrivbar overflade.

15. Lav en kurvvæg
Her er endnu en idé til vægindretning: Føj kurve til din væg! Uanset om du vil være farverig eller neutral, kan du opleve ethvert negativt rum med et sortiment af kurve i forskellige størrelser og teksturer.

16. Dokumenter dine rejser med et personligt kort
Tilføj et stort ordkort til dit rums indretning. Du kan bestille et personligt kort over en by, stat, land eller verden i næsten enhver farvepalet. Du kan gøre det ultra personligt ved at tilføje stifter til de steder, du har besøgt eller planlægger at besøge.

17. Monter dit fjernsyn
En anden vej at gå? Monter dit fjernsyn. Tilføjelse af en fladskærm til din væg kan være en god måde at frigøre plads oven på dit medieskab, forbedre din væg og opdatere hele udseendet af din stue eller soveværelse. Plus, fjernsyn som det passende navn “The Frame” er designet til at ligne kunstværker, når de er slukket. Med Samsung og du kan sætte dit fjernsyn i omgivende tilstand for at vise de billeder, du vælger.

18. Tilføj shiplap vægpaneler
Shiplap -paneler vil tilføre dit rum en frisk kystfølelse – og det fungerer i ethvert rum. Uanset om din spisestue, soveværelse, indgang eller endda badeværelsesvægge har brug for en opfriskning, kan du overveje at tilføje de træplader, der typisk bruges som udvendige sidespor.

19. Monter din cykel på en væg
Oprettelse af et stilfuldt og elegant vægmonteringssystem til dine cykler giver dig mere gulvplads og skaber et iøjnefaldende omdrejningspunkt, der forvandler din tomme væg. Dette er en af ​​de mest sjove og funktionelle vægindretningsideer derude.

20. Prøv flytbar vægkunst
Både Minted og Etsy har omfattende samlinger af voksne, sofistikerede flytbare vægmalerier. De klæbende vægmalerier har en luksuriøs mat finish og findes i forskellige stilarter. Aftagelig vægkunst er perfekt, hvis du lejer og ikke vil beskadige væggene.

21. Få et æterisk, finurligt look med papirlamper
Ligesom sconces er hængende lys mod en væg en smuk blanding af form og funktion. De lyser ikke kun dit rum, men de tilføjer et uventet designelement, der tilføjer et fortryllende blødt fokus til et værelse.

22. Læg tæpper på væggene

Vi elsker et godt tæppe, især et med et abstrakt design. Og mens de er flotte på gulvet, kan de også gøre beundringsværdig dobbeltarbejde som vægindretning. To-til-tre-fods plukker skiller sig ud, når de hænger over en pejs. Eller du kan gå større og dække større plads. Mulighederne er uendelige og uventede, og vi er her for det.

23. Taxidermi, men gør det vegansk
Få dig et dyrehoved, der er fremstillet af græspalmerstængler. Det unikke design er håndlavet i Marokko og fås i form af en elefant, et får eller (billedet) en ged. Bedst af alt? Ingen dyr kommer til skade i processen med at lave denne slående boligindretning.

24. Tilføj planker for at skabe “striber”
Vi elsker den legesyge, som plankering tilføjer til dette børneværelse. Striberne blev lavet ved at anvende 12 tommer brede genvundne valnøddeplanker. Effekten tænker på sommerlejr som barn, men er sofistikeret nok til at vokse op med den unge dreng.

25. Opret konstellationer
Design et mini-univers over dit sengegavl. Set her i et barns soveværelse kan dette let fungere med enhver alder. Det er et effektfuldt, men let DIY -projekt: Bare lav en skabelon, tape den på væggen, og bind hvidt garn mellem tagspik (malet hvidt for at ligne stjerner).

26. Tænk ud af boksen
Vægdekorationer kan virkelig være hvad som helst. Case in point: Denne sjove trio af skateboards. Det lyse farveskema giver energi til ethvert rum og er perfekt til en moderne æstetik.

27. Vis dit hovedbeklædning frem
Mangler du skabsplads? Hvorfor ikke vise din smag frem og skabe et praktisk display med visuel interesse? Installer kroge eller en pindplade og hæng hatte i en klynge.