5 fantastiske ideer til boligindretning

5 fantastiske ideer til boligindretning

Starter du livet i en ny by, men er ikke sikker på, hvordan du skal indrette dit nye hjem i en innovativ og strømlinet proces? Eller har du boet samme sted, men stadig på udkig efter kvalitetsindretning, der er både yndefuld og omkostningseffektiv?

Uanset hvad dit tilfælde er, hjælper denne artikel dig med at dekorere dit hjem, fra makeover til enkeltværelser til hele husets eftersyn og alt derimellem. Vi vil dele funktionelle designtip med dig til dine individuelle budgetter, behov og personlige stil.

1. Beskyt dit hjem mod UV -stråler

Bor du et sted kendt for lange, varme og i de fleste tilfælde tørre somre med temperaturer mellem 80 ° F og 90 ° F? Med for det meste korte vintre, med temperaturer, der sjældent falder til under 30 ° F?

Det fortæller dig, at så meget som du har brug for at isolere dit hus til vinter, bør din vægt mest være på at beskytte dit hjem mod UV -stråler om sommeren. Her er tre måder at opnå dette på:

Installer vinduesskærme. De er omkostningseffektive og vil beskytte det meste af din indretning mod direkte UV.
Installer gennemsigtige vinyl- eller polyestervinduesfilm. Disse strimler klæber til dit vinduesglas og holder omkring 99 % af UV -stråler ude. Det er bedst, at du får dem professionelt installeret, så meget som du kan installere dem på egen hånd.
Lej sidesporentreprenører til at installere tonede lav-E vinduer til dig. Selvom dyre, tonede vinduer tilbyder en permanent løsning til UV -stråler.

2. Skab en naturlig, fredelig følelse med grønne hjemmeaccenter

Vil du have, at dit hjem skal føles rigt og frodigt? Eller vil du bringe ro, ro og sindsro til dit indendørs? Grønne hjemmeaccenter vil give dig den positive følelse, du længes efter.

Der er mange dristige og strålende grønne nuancer, der giver dig fleksible designfarver. Fra lime, æble, forår, pistacie, mynte, skov, jade, til selleri- du navngiver dem!

Du kan indbringe nogen af ​​disse nuancer i form af malede vægge, draperi stof, vægkunst, tapet, stencilling, polstring, malede træmøbler og køkkenskabe, gardiner, sengetøj, tæpper og gulvtæpper, tilbehør såsom pudepuder . Dine muligheder er bogstaveligt talt ubegrænsede!

3. Neutrale farver

Efter at have gået med grønne hjem accenter, vil dit hjem se moderne og klassisk ud, hvis du afslutter din designplan med neutrale farver. Neutrale farver, der vil fungere godt med dine foretrukne nuancer af grønt, omfatter neutrale beiges og cremer, kamel- og taupebrune, grå, hvide og røde og laks. Blå, gule og sorte neutrale er heller ikke dårlige.

4. Tilføj stueplanter

Der er så meget mere til stueplanter. Til at begynde med vil de forbedre dit helbred, gøre dig gladere, og deres indlysende skønhed vil puste liv i dine opholdsrum. Nogle af de stueplanter, der klarer sig godt, inkluderer:

Fredsliljer: Disse er gode til bordindretning, fordi bortset fra deres mørkegrønne blade og hvide calla-lignende blomster, der forskønner dine borde, vokser rammen ikke for høj. De er også meget lette at passe.
Dracaena reflexa: Dette er en anden standout bordplante. Dens korte og spidse blade har smukke grønne og gule farvemønstre, der gør det til en fremragende plante til din stue. Planten har brug for skarpt lys og masser af fugt.
Elefantører (Calidora): Dens kæmpe blade gør det til en perfekt potteplante til området omkring dit fokuspunkt.
Fiddle leaf figen (Ficus lyrata): Har enorme, violinformede blade, der gør den perfekt til gangen eller i nærheden af ​​trappen.
For at dyrke planter inde kan du gøre brug af LED -vækstlys, som kompenserer for manglen på naturligt lys.

5. Vælg det rigtige fokuspunkt

Et hjem kan have mere end et omdrejningspunkt. For eksempel:

Din hoveddør kan være dit hjems første omdrejningspunkt, fordi det fremhæver kantstenens appel fra ydersiden af ​​dit hjem. Vælg omhyggeligt dørfarven, forbedr belysningen omkring døren, og arbejd på landskabsplejen, der fører op til døren.
Hav et andet fokuspunkt ved indgangen; det område, du ser, når du åbner hoveddøren. Det kan være en trappe, en væg eller en gang. Dekorer det med et stueplante eller et kunstværk.
Du kan bruge ethvert kæmpe arkitektonisk stykke i din stue, f.eks. pejsen, som rummets omdrejningspunkt. Dekorer det, og arranger derefter møblerne omkring omdrejningspunktet på en måde, der supplerer dets skønhed. Hvis du ikke har et stort nok arkitektonisk stykke, kan du oprette et omdrejningspunkt ved hjælp af familiebilleder eller kunstværker eller bruge fjernsynet som omdrejningspunkt.
I spisestuen ville et perfekt omdrejningspunkt være spisebordet.
Senge fungerer godt som ethvert soveværels fokuspunkt, fordi de besidder dristighed og virkelig skiller sig ud. Dekorer det med et smukt, moderne natbord. En anden mulighed for soveværelset er et af dine store vinduer.
Konklusion
Der er masser af måder at øge dit hjems stilfaktor på. De fem ideer ovenfor får dig i gang. Alt andet, der kan tilføre dit hjem visuel interesse, som kan inspirere eller forvandle dit hjem, og som forskønner dine boligarealer, er godt for din indretning.