Billige idéer til indretning til alle typer boliger

Billige idéer til indretning til alle typer boliger

Uanset stil eller indflydelse vælger du til din indretning, jobbet er ikke færdigt, før du også tilføjer et par accentstykker, og indtil du skaber et omdrejningspunkt. Til det kan du vedtage alle mulige strategier.

Normalt er gnisten ikke det, du bruger til at få din indretning til at skille sig ud, men måden du bruger den på. Det er det samme som prisen. Selv noget til en lav pris kan blive en pragtfuld dekoration, hvis den bruges på en usædvanlig og original måde. Når det er sagt, lad os nu se på et par billige dekorationsideer.

De bedste måder at dekorere dit hjem på et budget
1. Hæng tallerkener

Plader er et interessant alternativ til indrammede kunstværker. De kan normalt findes i antikvitetsforretninger, og de kan indsamles over tid. For at hænge dem på væggen skal du bruge slanke bøjler, der klæber til bagsiden af pladerne, og som stort set er usynlige. Men før du gør det, skal du prøve at finde et layout, du kan lide ved først at placere pladerne på jorden og prøve forskellige muligheder.

2. Mal et lærred

Det er ganske let at lave et mønstret lærred til at vise på en væg. Du kan bruge en papskabelon, eller hvis du foretrækker noget lidt mere kunstnerisk, kan du frigøre noget. Lad dit talent tale for dig. Lærredet kan derefter bruges som en original dekoration til rum som et hjemmekontor, en spisestue, soveværelse eller ethvert andet rum, som du tror kan have gavn af dets tilstedeværelse.

3. Lav din egen kunst

Og da vi lige talte om dette, er en anden god måde at tilføre gnist til dit hjem interiør at skabe din egen kunst. På denne måde får du rummet til at føles mere personligt og intimt, og du tilføjer noget, der repræsenterer dig til indretningen. Det kan være hvad du vil, endda nogle enkle doodles på et stykke papir.

4. Vær klog

Men at male og vise resultatet på væggen er ikke den eneste måde, hvorpå du kan bidrage til skabelsen af en unik indretning til dit hjem. Du kan være klog på mange forskellige måder. For eksempel kan du tage et stykke tapet, du kan lide, og indramme det, hvilket skaber et interessant display til spisestuen, kontoret osv.

5. Vær naturlig

Hvis du også vil tilføre noget friskhed til dit hjem og bringe et stykke natur indenfor, kan du vælge mere naturlige løsninger. For eksempel kan du genbruge noget træ for at lave et simpelt, men charmerende opbevaringsstykke til dit mudderrum eller din gang. Det ville have et groft udseende og fantastisk karakter.

6. Falske sengegavle

Ikke alle soveværelser har den nødvendige plads til et sengegavl. Men selvom de gør det, kan sengegavle være ret dyre. Men hos dem handler det ikke kun om komfort, som det handler om stil og den effekt, de skaber i rummet. Så du kan genskabe den effekt ved hjælp af andre metoder. For eksempel kan du male en falsk sengegavelsilhuet på væggen.

7. Vis samlinger

Nogle gange er en god måde at spare penge på at bruge det, du allerede har. Så du kan krydre din indretning ved at vise ting, du har samlet gennem årene. Det kan være alt fra frimærker til gamle mønter og bøger. Det er en fantastisk måde at inkludere noget personligt i indretningen af et værelse.

8. Vælg Spejle

Hvis du har et lille hjem, er det ikke alt dårligt. Det er hyggeligere end de fleste store rum, og der er masser af ting, du kan gøre for at skabe indtryk af et større rum, f.eks. At bruge spejle. Spejle er også billige indretningsløsninger, og deres alsidighed gør det muligt at bruge dem i ethvert rum i huset og i næsten ethvert rum.

9. Opret et familiegalleri

En anden måde at tilpasse et rum på er at bruge indrammede fotos. For eksempel kan du oprette et familiegalleri ved at vise billeder af alle i familien på en væg i stuen. Du kan også bruge den samme idé til spisestuen eller til dit kontor for at få den til at føles mere indbydende og hyggelig.

10. Indrammede spejle

Vi har allerede sagt dette, men vi vil insistere på, at spejle er ekstremt alsidige. De findes også i forskellige former, stilarter og designs, og de kan bruges til at skabe kunstneriske effekter, ikke kun til visuelt at forstørre et rum. En smuk ramme kan gøre et simpelt spejl til et vidunderligt display.

11. Bland mønstre

Mønstre generelt er en måde at skabe kontaktpunkter i et rum. De bruges normalt til accentstykker, men de kan også blandes og bruges i vid udstrækning i en indretning. For eksempel har dette soveværelse et væld af mønstre og farver, og selvom de er meget forskellige, interagerer de smukt.

12. Genanvend møbler

Nogle gange føler du behov for at ændre noget ved et rums indretning. Du skal tilføje noget frisk og nyt. Men i stedet for at købe nye møbler kan du genanvende det og få den samme følelse af nyt og uventet. Vær ikke bange for at eksperimentere og være original.

13. Vælg fed farve

Selvfølgelig er farve en meget enkel måde at få noget til at poppe. Så hvis du vil ændre atmosfæren i dit hjem og gøre det mere dynamisk og levende, skal du vælge dristige farver. Kombiner dem og kom med nye ideer, bland forskellige nuancer og brug forskellige mønstre og teksturer for at få dem til at skille sig ud.

14. Ommal møbler

Nye møbler er altid en fantastisk måde at dekorere et værelse på, men det kan blive dyrt og hurtigt. I stedet kan du male de møbler, du allerede har, med en ny farve eller design for at give det et friskt udtryk. Maling er billig, og det bedste er, at denne metode kan bruges på næsten alle møbeltyper fra træ til plast og endda metal. Tjek dette eksempel i Fox og Hazel, hvor et træt terrassesæt omdannes af et enkelt lag maling og et par malede på designs.

15. Design unikke opbevaringsløsninger

Nogle gange kan et værelse føles udekoreret, fordi det er rodet og uorganiseret. Og du vil blive overrasket over, hvor meget en simpel organisation kan ændre følelsen af et værelse! Denne specifikke husindretningside af The DIY Playbook bruger genanvendte kasser til at skabe åbne hylder, men du kan bruge enhver form for materiale, du ønsker. Overvej at male gamle metalspande og lime dem på et træplade til en cirkulær opbevaringsløsning, eller del firkantede kasser med et diagonalbræt til en sød trekantet skoholder!

16. Mærk køkkenglas og beholdere

Denne næste boligindretningside er især yndig, hvis du har en stor samling glasglas øverst på din bord eller åbne hylder i dit køkken. Udover at tilføje flair er mærkning også en god måde at holde orden på og holde dig fra at skulle gætte, hvad der kan være i en bestemt beholder. Dette eksempel på Classy Clutter bruger etiketter, der er købt online fra en butik, men du kan også oprette dine egne krukke- og skraldespandsetiketter ved hjælp af din computer, printer og ark mærkatpapir.

17. Sæt møbler på hjul

Undervurder ikke den effekt, hjul kan have på udseendet (og anvendeligheden) af dine møbler. Du kan tilføje hjul til en hylde i køkkenet for at oprette en smart køkkenvogn til opbevaring af pantry -artikler, kaffeforsyninger eller til brug som en bevægelig ø, der kan skubbes til siden, når du vil vise dit køkken. Eller du kan tilføje hjul til en palleseng som dette eksempel på Palletlist for at gøre en gæsteseng let at flytte, der kan rulles ind i et børns værelse, når venner besøger. Derudover kan der tilføjes hjul til dit barns legetøjskasse, så de kan lege i stuen, men derefter let kan rydde op og flytte til et andet rum i huset, når gæsten er forbi. Der er virkelig ingen grænse for, hvad et par hjul kan forvandle!

18. Installer nye vandhaner

Det kan være ret dyrt at udskifte en stor installation som en vask, men du kan faktisk ændre udseendet på dit køkken eller badeværelse ved blot at skifte vandhanen ud. Hvis du vil have et mere rustikt bondehus, skal du kigge efter dit badeværelse og hente en kobberarmatur, der ligner denne, præsenteret af Herbeau på Houzz, eller du kan bruge denne mulighed til at opdatere dit køkken ved at installere en smart vandhane på din køkkenhane. Selv bare at købe en nyere, mere skinnende version af hanen, du allerede har, kan virkelig pifte et værelse op uden at bryde dit budget, så vær ikke bange for at prøve det!

19. Pynt med glas

Glasglas, flasker og beholdere af enhver form og størrelse kan altid laves til smukke, men billige, boligdekorationer. Tag nogle tonede glasskrukker og hæng dem i en trådkurv til dette lysekrone af mason jar som vist i Redhead Can Decorate, eller fyld større glasglas med julekuglepynt til nogle farverige feriedekorationer. Overvej at male krukker i forskellige farver eller lave små dioramaer i dem med sand og skaller for en let strandindretning. Uanset hvordan din stil er, kan glasglas virkelig opgradere din boligindretning uden at bryde dit budget!

20. Indsæt planter i din indretning

Planter er virkelig en af de letteste ideer til boligindretning derude! Alt du skal gøre er at vælge den perfekte plante til dit hjem i din lokale havebutik. Hvis prisen på en bestemt plante er lidt skræmmende, kan du altid vælge silkeversionen eller dyrke planten selv fra frø – som normalt er billige. Hold det enkelt med et stort anlæg at fremhæve din stue som i dette eksempel af Home Do. Eller en anden mulighed ville være at oprette en lille række planter på en vindueskarm eller et bord til en sød havestemning.

21. Tilføj en DIY -bakke

Gennem historien var bakker et vigtigt omdrejningspunkt for stuer og stuer rundt om i verden. I dag kan en DIY -bakke være et billigt design til at fremhæve ethvert rum. Opret denne søde DIY gårdbakke af Sarah Joy Blog til din stue, eller brug den samme grundidé, men tilføj kaffeforsyninger til at skabe en kaffe- og tebakke til din køkkenbord. Du kan også bruge denne idé til at lave en sød soveværelsesbakke til din kommode eller natbord i dit soveværelse.

22. Accent Med Kastepuder

Sofaer og senge kan hurtigt indrettes ved at tilføje et par velvalgte kastepuder. De vil ikke kun ændre hele dit møbles udseende, men de kan bruges til at tegne et værelse sammen. Kastepuder er ekstremt alsidige og kan bruges som boligindretning både på de åbenlyse steder såvel som på bænke, vindueskarme og køkkenstole. Og hvis du finder ud af, at kaste puder ikke er på dit budget, kan du også nemt lave dine egne som disse skitseret i Kris Krafting.

23. Udsmyk og skift lampeskærme ud

Medmindre du har brugt penge på en speciel designerlampe, er det sandsynligt, at lampeskærmene i dit hus er ensfarvede og almindelige. Prøv at dekorere dem eller bytte dem ud med dekorative lampeskærme for at give rummet et nyt twist! Du kan lave denne papirblonder -lampeskærm, der er skitseret i 100 retninger, eller endda bare lime nogle søde juveler rundt om kanten af en solgt hvid skygge for at give den lidt flair.

24. Pift dit bord op med en løber

En bordløber er en nyttig boligindretningside, der kan være let at skifte ud efterhånden som årstiderne, og din smag i dekorationer kan ændre sig. Bordløbere kan være rimeligt billige at købe i butikken, men der er også en chance for, at du ikke kan finde den nøjagtige løber, du vil matche din nuværende indretning. Hvis det er tilfældet, kan du lave din egen ved at følge disse enkle instruktioner for en ikke-syet bordløber i Homey Oh My.

25. Juster belysningen med specielle pærer

Vidste du, at de laver pærer, der skifter farve bare ved at trykke på en knap? De har også lyspærer, der kan dæmpes eller lyses med en app på din mobiltelefon. Skift hele indretningen af et værelse bare ved at købe nogle af disse unikke pærer til dine lamper og justere dem, så de passer til rummet. Du kan også tage det et skridt videre og købe strimler af farvet belysning for at baggrundsbelyse visse funktioner i dit hjem, som de gjorde for dette plantehjørne i Steal The Look.

Konklusion
Samlet set er det tid til at ødelægge den misforståelse, at det kræver mange penge at have et pænt dekoreret hjem. Uanset størrelsen på dit budget kan alle disse billige ideer til husindretning virkelig hjælpe dig med at omdanne dit hjem udseende og design. Uanset om du vælger at male, lave eller installere, er du sikker på at have et unikt og smukt designet værelse, der får besøgende til at undre sig over, hvordan du gjorde det!