Boligindretningsideer til at få dit rum til at føles nyt igen

Boligindretningsideer til at få dit rum til at føles nyt igen

Grundlæggende bør boligindretning være en afspejling af dig-derfor kan det være nyttigt at have en go-to-liste med ideer til boligindretning for dem, der altid klør efter at indrette. Nogle gange kan det være overvældende at finde ud af præcis, hvordan du pifter din plads op – uanset om dit budget er stort eller lille. Der er så mange elementer til indretning og så mange forskellige værelser at style. Selvom du bor i en lille lejlighed og ikke et massivt hus, har du sandsynligvis stadig et soveværelse, opholdsstue, køkken og badeværelse. Det betyder, at nogle af de mindste boliger stadig har meget plads til at indrette. Og mens det i sidste ende er dit valg, hvordan du skal style dit hjem, kan ideer til boligindretning hjælpe med at få bolden til at rulle.

Uanset om du har et stort eller lille hjem, mange penge at bruge eller ingen eller bare har et enkelt værelse, du vil indrette, er der så mange nemme måder at ændre dit rum på. For dem, der bare ønsker et par ændringer, der får tingene til at føles nyere, kan du prøve at tilføje pude til de møbler, du allerede har, eller sætte nogle spejle på væggene for at øge lyset og skabe en illusion om mere plads. Eller hvis du er klar til at opdatere et par større stykker, kan du prøve at investere i et møbelfokuspunkt og derefter opdatere resten af ​​rummet med mindre, billigere objekter.

At tage sig tid til at sidde ned og finde ud af præcis, hvordan du vil have dit hjem til at se ud (eller i det mindste en ret klar idé) er det første trin. Derefter kan du læse disse ideer til boligindretning for at finde ud af, hvordan du præcis kan gøre dit drømmehus til virkelighed. At gå ind i ethvert hjemmeprojekt uden en lighed med en plan kommer aldrig til at fungere – uanset hvor mange geniale ideer til boligindretning du læser. Den indsats, du gør i begyndelsen, vil spare dig mere tid, end du kan forestille dig, når det rent faktisk kommer til at implementere din indretningsstil.

Hvis du er klar til at grave ind og renovere dit hjem, skal du dog blive ved med at læse for at opdage 20 nemme boligindretningsideer, der får dit rum til at føles nyt igen. Vær heller ikke bange for at prøve noget fed eller uden for din komfortzone. Det kan bare være designelementet, der ender med at blive din absolutte favorit.

1. Brug kastepuder til at krydre din siddeplads

Undervurder aldrig kraften i en god pude. Selvom du ikke vil ændre dine møbler (eller helt ærligt ikke har råd til det), kan tilføjelse af nogle søde pudepuder i blandingen øjeblikkeligt give ethvert rum en let opfriskning. Prøv at lege med forskellige farver og mønstre – og vær ikke bange for at gå efter en fed pude.

2. Gør din stangvogn til et samtalestykke

Der er utallige måder at dekorere din barvogn på, men det er så simpel en måde at tilføje til din boligindretning. Du kan bruge den til at opbevare dine smukkeste glasvarer, tilføje nogle lyse blomster til en farvefarve eller endda tilføje små dekorative genstande sammen med dine spiritus- og vinflasker. Bare vælg et look, der passer til din personlige stil, og du er gylden.

 

3. Opret en accentvæg

Hvis du ikke er en maksimalist, men du ikke vil have, at hver eneste væg i dit hjem er dækket af tapet eller kunst, kan du prøve at oprette en accentvæg. En god (og let) måde at gøre dette på er at bruge et collage -vægkunstsæt. Kunstnere, fotografer og lignende kuraterer et udvalg af fotos, som du derefter kan arrangere på din væg, som du vil!

4. Invester i et møbelfokuspunkt

For dem, der ønsker at tilføje et helt nyt omdrejningspunkt til deres hjem, men ikke har råd (eller ikke vil) helt pudse, kan du prøve at investere i et møbel, du virkelig elsker. Dette kan være en fantastisk sofa, du har set på Instagram, en maksimalistisk lænestol eller endda dit drømmes køkkenbord. Du kan derefter pifte resten af dit hjem op med mindre, mere overkommelige stykker.

5. Prøv et nyt tapet (eller flytbart tapet)

Uanset om du vil oprette en accentvæg eller helt ændre hjemmets følelse, kan du ikke gå galt med tapet – både aftageligt og permanent. Hvis du ved præcis, hvad du vil (og ikke tror, ​​du vil ændre mening), skal du gå efter et permanent tapet i et klassisk mønster. For dem, der kan lide mere trendy muligheder, kan du dog først vælge skræl-og-klæb tapeter.

 

6. Brug opbevaringsstykker, der er dobbelt så dekorative

Alle har genstande, de skal opbevare for at holde sig væk fra bordplader og gulvet – men i stedet for at bruge plastikbeholdere kan du prøve opbevaring, der er både funktionel og stilfuld. Rebkurve, søde skraldespande og endda ottomaner med ekstra opbevaring er alle vidunderlige muligheder for at holde tingene ryddelige og æstetiske på samme tid. Det er måske bare en af ​​de mest vigtige ideer til boligindretning derude.

 

7. Tilføj spejle til væggene

Det er ingen hemmelighed, at tilføjelse af spejle i et hjem skaber mere lys og illusion af plads. Hvis du overvejer at oprette en gallerivæg i dit hjem, kan du prøve at tilføje et par små spejle ud over kunsttrykkene eller fotografierne. Alternativt kan du tilføje et par vægspejle over din sofa for at slippe mere lys ind i dit boligareal.

8. Anbring planter (eller fauxplanter) omkring dit hjem

Der er intet som lidt grønt for at lysne et rum op. Hvis du kan tage dig af et par planter, skal du tilføje dem rundt i dit hjem for en samlet boho og forfriskende stemning. For dem, der ikke har en grøn tommelfinger, kan du få den samme effekt med fauxplanter – bare vand dem ikke ved et uheld!

9. Gør tingene lysere med vægkunst

Hvis dine vægge føles meget triste, skal du tilføje nogle lyse kunsttryk for at sætte liv i tingene lidt. Især hvis du bor et sted, hvor vintrene er lange og kolde, vil du være taknemmelig for at have nogle farverige og varme farver indeni. Prøv at blande og matche forskellige udskrifter på en gallerivæg, eller bare hæng et stort stykke i et rum, du optager mest.

10. Vælg flydende hylder

Selvom alle hylder generelt er nyttige, er flydende hylder en af ​​de nemmeste ideer til boligindretning, der skaber mere plads på dine vægge – og fungerer som lette måder at vise dine yndlingsbøger, planter og dekorative genstande på. Fordi denne hylde stil er så alsidig, kan du bruge den til at udfylde huller på dine vægge eller oprette en kunst og bøger gallerivæg.

 

11. Pift dit badeværelse op med et luksuriøst badeforhæng

Dit badeværelse skal være en oase – punktum. Hvis din ikke helt føles som en, kan du prøve at tilføje et sødt badeforhæng, der lyser dig op hver dag, når du træder ind på badeværelset. For dem, der måske er ved at renovere deres badeværelser, skal du først vælge et badeforhæng og derefter lade det inspirere, hvordan du afslutter resten af ​​din indretning.

 

12. Brug kastetæpper som pyntestykke

Noget hyggeligt, der også fungerer som pynt? Ja tak. Kastetæpper er gode til at putte i, når det er koldt, men de kan også fungere som boligindretning. Find et tæppe, der fungerer med farver og æstetik i dit hjem – og som du også gerne vil putte dig i – til den ultimative hyggelige indretning.

13. Tilføj nogle sofabordbøger til dine opholdsrum

Når form møder funktion, får du sofabordbøger. De er ikke kun normalt fyldt med smukke fotos eller interessante historier, men sofabordbøger fungerer også som smukke indretningsmuligheder. Læg dem på dit sofabord (selvfølgelig) eller tilføj dem til en reol eller kommode for at tjene som dekorative genstande.

 

14. Invester i køkkentilbehør, der ser søde ud i skranken

Hvis dit køkken føles lidt bla eller endda rodet, skal du tænke over, hvordan du har det konfigureret. Opbevar alt, hvad der ikke er nødvendigt at have på skrankerne, og invester derefter i køkkentilbehør, der faktisk ser søde ud, når de placeres på overflader. Dette kan betyde alt fra en farverig Kitchen-Aid mixer til kageborde, der giver dig glæde.

15. Skab varme med et smart tæppe

Når dine gulve alle er af hårdttræ, laminat eller endda beton, kan det få et rum til at føles mindre varmt. Tilføjelse af et elegant tæppe kan dog tilføje den hygge, dit hjem mangler. Sørg for at måle din plads og planlægge, hvor du vil placere et tæppe, før du køber et! Eftertanke vil gå langt med denne boligindretningsidee.

 

16. Hold dine bogreoler organiserede og æstetiske

Brug søde dekorative genstande (som miniaturebuster, planter eller stearinlys) på dine reoler for at gøre dem helt fantastiske. Nogle mennesker foretrækker også at organisere deres bøger efter farve eller holde dem adskilt af forskellige indretningsmuligheder – på den måde bliver hylderne små samtalestykker frem for en masse bøger.

 

17. Gør dit tøjstativ til et øjebliksindretning

Hvis du opbevarer noget af dit tøj på et tøjstativ (for let adgang eller på grund af et lille skab), kan du prøve at gøre det til en boligindretning. Organiser dit tøj efter længde, stil og farve, hæng hylder over stativet for at skabe en skabsvæg eller tilføj også noget sødt tilbehør til møbelstykket. Disse ideer til tøjstativ kan hjælpe med at reducere en rodet følelse i et lille rum!

18. Skab illusionen om mere plads

Hvis du bor i et lille hjem, er der masser af måder at skabe illusionen af plads på. Du kan tilføje kunst højere oppe på loftet, investere i et gulvspejl til dit soveværelse eller opholdsstue eller sørge for, at dit opbevaringsspil er on-point (holder så meget fra gulvet som muligt). Det kan også hjælpe at sørge for at omfavne lyse farver på væggene og på større møbler.

 

19. Tilføj lamper til en hyggeligere stemning

For folk, der ikke er store fans af hårde overlys, skal du varme dit rum op og gøre det dejligt og hyggeligt ved at tilføje lamper. Fra skrivebordslamper og bordlamper til gulvlamper, der er så mange smarte muligheder, der helt sikkert matcher din ideelle hjemmestetik. Dette er en af de ideer til boligindretning, der let kan opnås.

20. Brug skrivebordstilbehør til at hæve dit hjemmekontor

Uanset om du har et lille skrivebord fast i hjørnet af dit soveværelse eller et helt værelse dedikeret til et hjemmekontor, kan du ikke gå galt med at tilføje nogle søde skrivebordstilbehør. Disse stykker vil ikke kun føje til æstetikken i dit skrivebord, men de vil også gøre det lidt sjovere at sidde ned for at arbejde.