DIY Home Decoration Ideas: Nyeste tendenser for 2022

DIY Home Decoration Ideas: Nyeste tendenser for 2022

Her er nogle nye hjemindretningstendenser til tilpasning af stilfulde miljøer. Det bedste er, at de alle er enkle, så du sætter din kreativitet i praksis uden frygt for at løbe væk fra budgettet. Hvad med at starte? Kom og tjek ud, og vælg de ideer, der har mere at gøre med din stil!

Alle ved, at internettet er en bagagerum fuld af tutorials med muligheder for dekoration til huset. Det viser sig, at afhængigt af det søgte emne, er referencerne så mange, at det er svært at afgøre, hvad der er den bedste inspiration.

Når vi tænker på dette, valgte vi i dette indlæg nogle tips til at tilpasse miljøer med stil. Det bedste er, at de alle er enkle, så du sætter din kreativitet i praksis uden frygt for at løbe væk fra budgettet.

Kurve på badeværelsesvæggen

Kurvene på væggen er en god ide til dekoration, fordi de holder håndklæder og andre genstande af hygiejne og parfume og holder badeværelset altid organiseret. Derudover er de enkle, overkommelige og lette at finde dele i enhver butik for at gøre miljøet innovativt og funktionelt.

Når det kommer til at dekorere, kan du identificere visse mønstre, der allerede findes i dit badeværelse, og vælge kurvekurve eller picnickurve i en rund eller firkantet form. Det vigtige er at finde en model, der matcher den stil, der findes i miljøet og med de andre objekter.

Det er let at fastgøre kurvene til væggen: Du kan bruge individuelle kroge eller håndklædeholdere med vandret stangformat. Hvis det ikke er muligt at fastgøre kurvhåndtagene direkte til understøtningerne, er spidsen at binde elastikbånd eller satinbånd i hver ende af stykkerne, så de er ophængt.

Dekoration til hjemmet med glasglas

Kender du de kompotter og glas på dåse, som alle opbevarer uden at vide, hvornår de vil bruge det? Nå, du kan drage fordel af dem i husets udsmykning. Vælg bare de rigtige objekter til at fylde hver gryde, det være sig farverige smykker, lommetørklæder, frugt og mere.

En interessant idé om arrangement til fester eller juleaften er at fordele glas med tændte stearinlys på spisebordet. Og hvis du kan lide planter, så prøv at lægge små terrarier med kaktus og saftige frøplanter inde i glassene. Sekvensen af ​​lag af materialer er som følger:

småsten;
sand;
vegetabilsk jord.
Bagefter er det kun at plante arten og vande ved hjælp af en sprøjte hver 15. dag. Terrarier ser godt ud på skriveborde, hylder og sofaborde, men du kan også placere dem i køkkenet eller badeværelset.

Det sidste tip er perfekt til parfumering af værelserne. Til dette skal du gøre glaspotterne til aromadiffusorer. Opskriften indeholder 700 ml kornalkohol, 200 ml vand og 100 ml af din yndlingsessens. Bland alt inde i gryden, dypp fem bambus- eller træpinde, og du er færdig.

Dekorer ideer med prikker

For at gøre enhver indretning lysere kan du tegne eller male nogle farvede kugler på væggen med spraymaling eller pensel. Det er også muligt at installere kroge på dem og bruge dem som bøjler til at hænge poser, tøj og legetøj.

Hvis du foretrækker et diskret look, er tipet at male alle kuglerne i en enkelt farve eller investere i sort og hvid. Denne type sammensætning er ideel til at skabe en minimalistisk effekt, og fordi den har en neutral base, kan den suppleres med lille tilbehør i levende toner (f.eks. Gul og rød).

En anden måde at inkludere prikker i miljøet er at investere i poppelstoffer. Sengetæpper, sengetøj, duge og gardiner er blot nogle få eksempler, og du har mulighed for at kombinere dem med lysstrenge – dem lavet med runde lamper, som om de var tændte kugler.

Skraldespande i boligindretning

Forberedelsen af hvert stykke kræver vask og slibning af hele overfladen. Når det er helt tørt, kan du anvende lak eller maling med en maling i den farve, du foretrækker. Finer er interessant, fordi det beskytter og fremhæver træets naturlige udseende, samtidig med at det bevarer et rustikt udseende.

Når finishen er klar, kan du bare udnytte kassernes alsidighed. De kan gemme service og mad i køkkenet, billeder og skulpturer i stuen, bøger og mapper på hjemmekontoret, sko i soveværelset og urtepotter på verandaen. Så enkelt.

Møbler lavet med palle

Ligesom kasser kan paller også let findes og omdannes til dekorationselementer til hjemmet. Selv forberedelses- og efterbehandlingsprocessen udføres på samme måde med den forskel, at pallerne er større og giver lidt mere arbejde.

Men de generøse dimensioner af paller har også gode punkter. De giver dig mulighed for at samle store og robuste møbler, f.eks. Senge og tv -paneler. Brugen af dele som base til madrasser er blevet en trend og fortsætter højt, især hvis målet er at bygge en lav eller japansk seng.

Objekter omdannet til potter

Fordeling af planter og blomster gennem miljøerne er en god strategi for at gøre huset munter og fuld af liv. Derfor kan manglen på smukke gryder til at sætte arrangementerne ikke være grund til at stoppe med at dyrke nogle små ændringer.

I disse tilfælde er det muligt at transformere dagligdags objekter, der ikke er brugt i tilpassede containere. Det kan være krakket krus eller kopper, maling eller dåser på dåse, en gammel kedel eller tekande og små vandkander.

Selv et antikt skab med skuffer kan tjene som stativ til planter og ser dejligt ud i gården eller på husets veranda. For at skabe en kølig effekt skal du holde skufferne åbne – dem lidt lavere end dem ovenfor – og derefter fylde dem alle med jord og de udvalgte arter.

Renoverede antikke møbler

Med kreativitet er det muligt at give den mobil fuld af personlighed nyt liv, der er i dårlig stand på grund af tidens gang. Processen kræver tålmodighed, men resultatet kan se fantastisk ud med det rigtige sandpapir, lidt maling, stof, klistermærke eller tapet.
Der er mange tilgængelige belægningsmuligheder med forskellige farver, finishtyper og teksturer til at tilpasse et enkelt stykke. Alt afhænger af den valgte stil, som skal harmonere med indretningen af miljøet.

I et moderne værelse kan du for eksempel inkludere et farvet møbel til at modvirke med de neutrale toner, der dominerer på stedet. Allerede et værelse indrettet i vintage stil kræver stykker dekoreret og bearbejdet i pastel nuancer.

Dekoration med washi tape

Siden de traditionelle japanske klæbebånd begyndte at farve, er dekorations- og håndværksverden blevet invaderet af en bølge af kreative muligheder. Disse bånd, der er lavet med washi -papir, kaldes washi -bånd og kan bruges til at dekorere alt, hvad du forestiller dig, fra en lampes kuppel til en hel væg.

Der er modeller med rene farver og også stemplet med prikker, striber og abstrakte designs. Vælg din favorit til at komponere vandrette og lodrette striber på væggene, samle figurer og sætninger, improvisere fotorammer og papirrammer eller endda oprette et båndtræ i juledekorationen.

Washi -båndene kan også dække detaljer om møbler og andre elementer såsom døre, vinduer, kontakter og løftesøjler. Og behøver ikke være bange for at flytte huset med dem, de er jo nemme at anvende og fjerne.

Vægmaleri

Selvom det virker svært, er det ikke så komplekst at male væggen og kræver ikke store udgifter. Med nok omhu og lidt tålmodighed kan du skabe vidunderlige effekter i soveværelset, stuen og endda i køkkenet.

Ud over den fælles proces, der dækker hele overfladen, kan du prøve at investere i stencilmaling. Teknikken er bedst egnet til at skabe symboler, designs og ord. For at gøre dette skal du bare udskrive papirforme i det ønskede format – ved at gengive bogstaver eller tal – og skære midten af ​​hver.

Læg derefter den valgte skabelon på væggen, og fyld derefter figuren med spraymaling. Gentag den samme proces, indtil du når det ønskede resultat, og vent på tørring. For at gøre det endnu mere interessant skal du vælge en blækfarve, der står i kontrast til baggrundsfarven.

En anden simpel idé, der kan laves med maling, er en tavle. Der findes allerede produkter, der giver denne effekt, og som er velegnede til malingsmiljøer. Det fede er, at når det tørrer, gør malingen på tavlen det muligt for dig at tegne og skrive sætninger med kridt.

Rebramme til spejl

Intet bedre end at investere i spejle for at forstørre og fremhæve et miljø, ikke? For dem, der har meget enkle eller uformede modeller, skal output dække deres ender med materialer, der bringer volumen og tekstur.

I denne boligindretning skal du bruge et spejl af enhver størrelse eller form, tykt sisal reb, hvid lim og tålmodighed. Resultatet? Et spejlindrammet helt nyt, fuld af charme og personlighed.

Hvis sisal reb forbliver, skal du tage dig tid til at oprette et håndtag, der kan holde spejlet og holde det hængende foran væggen. Bare sørg for at holde enderne stramt for ikke at risikere at rive og bryde stykket.

Grydeholder i træ

Perfekt til planter i alle størrelser, træstativerne fremhæver disse små notater i udsmykningen af miljøer. På et af nedenstående fotos vandt to store vaser selskab med endnu en lille vase; men, da han ville være uforholdsmæssig, fik støtte fra en skammel.

Den sejeste af disse understøtninger er muligheden for at bruge beholdere med forskellige former, såsom runde eller uregelmæssige bundkar. Hvis de blev placeret direkte på gulvet, ville disse modeller ikke have stabilitet nok til at stå.

Støtterne markedsføres normalt i forskellige størrelser. De højeste er perfekte til at hæve blomsterbed og værdsætte indendørs områder. Udover blomster og løv kan du fylde dem med vaser dekoreret med kviste. Denne type arrangement ser fantastisk ud og kræver ingen vedligeholdelse.

Opdeling af miljøer med gardiner

Det er en kendsgerning, at integrerede rum er mere funktionelle og giver mulighed for at få mest muligt ud af bygningens nyttige område. Alligevel forhindrer intet dig i at afgrænse mellemrum ved hjælp af diskrete funktioner, der hjælper med at opretholde visuel kontinuitet.

Vi taler ikke om paneler og skærme, men gardiner. Det er det! De er perfekte til at afgrænse forskellige miljøer, der deler det samme indre rum. Fordi de er lette og fleksible, giver de mulighed for at justere størrelsen af passagearealet, der vedligeholdes mellem værelserne efter behov.

Nyd at bruge moderne gardiner, lavet med farverige stoffer og forskellige mønstre. En anden mulighed er at oprette mobiler eller gardiner med ledninger. For at gøre det, skær flere stykker uld og gå ved at fastgøre på en stang. Du indstiller garnstørrelsen til den ønskede højde. Derefter skal du bare fastgøre stangen på loftet og nyde resultatet.

Forskellige knapper

Det er ikke nødvendigt at male hele møblet for at give det et nyt ansigt. I nogle butikker er det muligt at finde dekorerede og charmerende håndtag, der lover at være den detalje, der manglede i den kommode eller skab uden personlighed.

Hvis du foretrækker det, kan du også tilpasse din egen farve, mønster eller sort -hvide skabeloner. For at gøre dette skal du købe nye håndtag eller fjerne dem, der er i husets møbler. Mal eller tegn derefter billeder på hvert stykke ved hjælp af akrylmaling i den ønskede farve.

Når malingen tørrer, påføres ætsninger med decoupagelim og afslutter med to eller tre lag spraylak. Sikkert vil dine møbler blive renoveret efter dette arbejde.

Fremtrædende mur

Den fremtrædende væg er en trend inden for dekoration. Med en anden farve end de andre, bringer det et moderne præg til ethvert miljø og fornyer udseendet uden større ændringer.

I stuen er den fremtrædende væg normalt den bag fjernsynet eller sofaen. Hvis de fleste overflader bringer neutrale toner eller hvidt, hvad med at turde og investere i en detalje i lilla eller gul?

Allerede i den fjerde har væggen normalt fremhævet, at det er bag hovedgærdet. I dette miljø skal farven stå i kontrast til de andre, der er til stede i rummet, men uden at forårsage visuelt ubehag.

I køkkenet kan den fremtrædende væg modtage differentierede belægninger, såsom en trykt flise, porcelænsflise, der gengiver marmor eller glastavle. Kontrasten skyldes netop de stykker, der giver lysstyrke og forskellige teksturer.

Og så, hvilke af disse boligindretningstips fangede mest dit øje? På New Decor Trends finder du andre løsninger og projekter fra forskellige fagfolk til at inspirere dig. God fornøjelse!