Sådan opretholdes sundt hår

Sådan opretholdes sundt hår

Florida Academy erkender, at ikke alle hårtyper er ens. Den brede vifte af mangfoldighed i hårtype, tekstur og tykkelse betyder, at du skal lytte til dit hårhår for at hjælpe det med at skinne og vokse sundt. Her er vores liste over tips til hårpleje for at give dig selv noget velfortjent hårkærlighed.

Brug lunkent vand
Vi ved – brændende varmt vand under brusere føles på en eller anden måde virkelig afslappende – men dit hår (og din hud) siger andet! Høj temperatur fjerner din krops æteriske olier, hvilket gør dit hår mere tørt, kedeligt og mere tilbøjeligt til krus og brud. Et af vores mest grundlæggende tips til hårpleje er at bruge lunkent vand, så du kan få den rene følelse uden de uønskede effekter.

Shampoo din hovedbund
Mindre er mere, når du lærer at bevare sundt hår. Derfor bør du kun anvende shampoo på din hovedbund, hvor din hårolieproduktion og døde hudceller er koncentreret. Hvis du vasker noget lavere, tørrer du dit hår for meget og mister den fugtighed, der er nødvendig for at bevare dit hårs vitalitet.

Tilstand Hårspidser
Det er en af de mest omsluttede hårhemmeligheder af en grund: det virker. Når du når hårkonditioneringsfasen i dine brusere, skal du kun anvende dit produkt til enderne af dit hår. At gå højere end mellemlængden vil skabe for meget olieopbygning. Hold dit hår lyst og hoppende ved at kamme dine hårspidser, mens du påfører din balsam.

Kam vådt hår
Vi ville tage os tid til at understrege vores sidste punkt: Brug en bredtandet kam til vådt og fugtigt hår! Dit hår er mere sårbart over for brud, når det strækkes ud fra tilbageholdende vand. Arbejd forsigtigt og forsigtigt ved dine hårfiltringer og fjern knuste hårstrå.

Brug varmebeskyttelse
Et af de bedste tips til hårpleje-men også et af de oftest ignorerede-er at bruge en varmebeskyttende spray på dit hår, inden du bruger varme værktøjer som føntørrere og glattejern og krøllejern. Nu vil du stadig elske, hvordan dit hår ser ud, selv efter stylingen er slidt op! Følg denne regel, og dit hår vil takke dig for det.

Lufttørret hår
Tag nogle pauser fra at bruge varme på dit hår ved at lade det lufttørre, når du får en chance. Vi ved, at det hjælper dig til at føle dig mere sammensat, men langvarig varmeforbrug kan forårsage varig skade. Prøv i stedet at bruge våde eller fugtige hårprodukter såsom curlmousse og anti-frizz spray for at opnå det rene look.

Sov på silke
Bomulds- og linnedpuder kan forårsage unødvendig hårskade på grund af deres grovere tekstur. Deres sugeevne kan endda fjerne nogle af dine hårbehandlingsprodukter natten over, mens du sover. Køb en silke- eller satinpudebetræk og lagner for ubesværet at understøtte korrekt hårvedligeholdelse. Du kan endda overveje at skifte til et mikrofiberhåndklæde for at tørre dit hår efter brusebad af lignende årsager!

Skift hårdel
Vil du have øjeblikkelig lydstyrke? Skift bare din midterste del til en side, fra den ene side til den anden, og så videre! Det virker for enkelt til en løsning til en hårløftning, men ændringen giver dig mulighed for at bevæge dig rundt om dit hårs vægt, så rødderne vil blive afdækket og frie til bedre at holde dit hår op.

Slap af efter hestehaler
Hestehaler er en fantastisk multi-purpose frisure, men for meget af det gode kan være en dårlig ting. Hvis dit hår trækkes stramt fra dit hår hver dag i lange perioder, vil det forårsage belastning og brud. Nogle af de bedste tips til hårpleje til at hjælpe med dette inkluderer at bære lavere og løsere hestehaler, lade håret falde ned, løst bruge et hårspænde og bytte hårelastikker til blide scrunchies.

Bevar hårfugtning
Ligesom din hud er dit hår stærkest og sundest, når det er hydreret: på tværs af alle hårtyper. Kør en klat leave-in hårcreme gennem din fugtige hårlængde og ender med at have på hele dagen eller indpakket til at sove natten over. Dit hår kommer til at se smukt og velholdt ud!