ALTERNATIVER TIL GRÆS: LANDSCAPING IDEES FOR YARD

ALTERNATIVER TIL GRÆS: LANDSCAPING IDEES FOR YARD

Vi elsker alle en smuk græsplæne, ikke? Men der er masser af grunde til at bruge alternativer til græs, når du planlægger din gårdhave. Der er ikke et eneste anlægsanlæg “anlæg”, der bruger flere vandressourcer eller bidrager til de kemiske afstrømningsproblemer mere end en græsplæne. Græsalternativer kan spare på din vandregning, spare vand og reducere behovet for kemisk gødning og skadedyrsbekæmpelse. Det er også meget mere interessant end ideer til landskabspleje i gården, der bare har en kedelig græsplæne og nogle fundamenteringsplanter! Så uanset om du vil implementere mere tørke -tolerant landskabspleje, er du interesseret i vandbeskyttelse, eller du vil bare have det bedste havedesign på blokken, prøv disse alternativer til græs! (Eller, hvis du bare vil have en græsslåmæssig gård!)
ALTERNATIVER TIL GRAS – MONDO GRÆS
Fra David Morello på ‘Houzz’ er dette et godt eksempel på et let græsplæne -alternativ. I dette forhave landskab brugte de en stensti og omringede den med en masseplantning af Mondo Grass. Dette græs er et flerårigt bunddække og er stedsegrønt i mange klimaer. Det er også tørkebestandigt, når det er etableret. Den vokser i denne klumpformede form og kræver aldrig klipning. Enkel, men yderst effektiv græsplæneudskiftning!
GRATIS GRÆNNINGSBESTANDIG LANDSKAB – GRAVEL & STONE
‘Sunset Magazine’ har en god lektion om et græsplæneudskiftende forhavelandskab. De brugte tørkebestandige buske og erstattede derefter hovedområdet med gennemtrængeligt grus og en gangbro i sten. Gruset tillader regnvandet at trænge ned i jorden i stedet for at løbe ud på gaden. Dette er også et godt eksempel på, hvordan udskiftning af din græsplæne ikke behøver at ligne ufrugtbar eller ligne en ørken. Dette kan være alles hjem, og det er en let transformation. Tjek artiklen for at se, hvor meget de har sparet på deres vandforbrug!
PLÆN & GRÆS ALTERNATIV – ENGELSK HAVE
Fra ‘Be Landscape’ via ‘Houzz’ er dette et godt eksempel på at bruge engelsk havestil til at skabe et alternativ til græsplænen i gården. De skabte et lille “græsplæne” -område med et grønt bunddække og plantede derefter resten af ​​gården rigeligt med tørkebestandige planter. Dette er et godt alternativ til græs, der også udgør den mest charmerende forhave på blokken!
NO MOW ALTERNATIVE TO GRASS – BETON HARDSCAPING & NATIVE GRASSES
‘June Scott Design’ via ‘Houzz’ har den perfekte ide til udskiftning af græsplæner. Brug af indfødte græsser, der ikke kræver klipning og meget lidt vand! Lad dig ikke narre af at tro, at en græsplæne er den eneste idé til landskabspleje i gården, der giver mening. Vær banebrydende på din gade!
GRASALTERNATIVER – TØRT KRYKKESENG
Tilføjelse af en tør bæk til din gårdhave er et DIY -projekt, de fleste af os selv kan lave. Brug af sten og sten til at skabe dette græsalternativ kræver ingen vandforbrug til selve den tørre å, og meget lidt vanding af planter, der bruges til at forbedre det. Du kan læse vores indlæg for at finde ud af alt om DIY Dry ​​Creek -senge. Foto af ‘Houzz’.
INGEN GRÆS FORDYR IDE – GRADENDE TYM
‘Fin havearbejde’ har en læser, der delte dette fantastiske alternativ til græsplæne … Krybende timian! Dette lette og tørkebestandige bunddække blomstrer om foråret og forsommeren og forbliver stedsegrønt hele året. Det er “trinbart”, men behøver aldrig at blive klippet. Fantastisk til vores bi venner, og let på vandressourcer. Og virkelig let for øjnene! Foto fra ‘Roberta Smith’.
ALTERNATIV FORGÅENDE GRÆS – STØVLER
Vi har en god idé fra det verdensberømte “Kaufman House” i Palm Springs. Gå stort eller gå hjem! De brugte indfødte kampesten til at skabe en enestående, smuk indgang til forhaven, der er fra den anerkendte designer, Richard Neutra. Du kan tilpasse denne idé til brug i din egen gård fra dette ørkenlandskab. Lokale rockvirksomheder vil bringe og placere kampesten til dig, så du skal ikke bekymre dig om de tunge løft.
GRÆSENFRI TRÆGT TOLERANT LANDSCAPING – ØRKENPLANTER
Og endelig, ved at holde øje -temaet, hvis du tilfældigvis bor i et ørkenområde som Palm Springs. Tempe eller Scottsdale, kan du oprette en vidunderlig landskabspleje i gården med knust granit, store klipper, kaktus, yucca, agave og andre ørkenplanter. Foto fra Sunset.com.

Syntetisk græs
Syntetisk græs, også kendt som kunstgræs eller græs, er levedygtigt som et alternativ til græsplæner. Materialet har samme udseende og tekstur som naturligt græs. Tre typer at overveje omfatter nylon, polyethylen, polypropylen. Den mængde trafik, græsplænen modtager, hjælper med at bestemme den type materiale, der er bedst egnet til dit hjem. Polyethylen er blød, levende i farven og elastisk. Nylon er stærk, så den kan bevare sin form og kan modstå høje temperaturer. Polypropylen, selvom det er billigere, har ikke de to andre holdbarhed eller modstandsdygtighed.
Alternativer til bunddække til græs: Mulch
Mulch findes i en række forskellige materialer, som giver mulighed for kreative landskabsdesign ved hjælp af forskellige teksturer og farver. Mulch giver yderligere fordele som et af alternativerne til græsplæner som fugtbevarelse, ukrudtsbekæmpelse, beskyttelse mod erosion, varmeopbevaring og beskyttelse af rodsystemer. Hvis haven bliver anlagt med funktioner som blomster- eller stenhaver, er mulch ideel til at skabe stier i hele gården. Typerne består af træflis, strimlet bark, savsmuld, fyrrenåle og halmstrå. Et andet alternativt materiale er gummimuld fremstillet med genbrugsdæk. Det er langvarigt, gennemtrængeligt og tiltrækker ikke fejl.

Alternativer til bunddække til græs: Grus
Grus er et andet alternativ til græsplæne. Der er en bred vifte af stentyper at vælge imellem såsom knust granit, stensten, flodsten, nedbrudt granit, ærtgrus. Der er mange fordele ved at bruge disse materialer, der omfatter farve og teksturvariation, tilgængelighed, prisklasse fra billig til high-end og holdbarhed. Stenbaserede materialer tiltrækker ikke insekter, nedbrydes ikke på grund af elementerne og er langtidsholdbare. En ting at overveje er, at grus med tiden begynder at synke ned i jorden.

Kløver
Vi taler ikke om kløveren, der overtager din græsplæne, vi taler om en større blomstrende sort, der er langt mere hjemme i din have. Selvom du måske skal beskytte den mod sultne skabninger, vil bier elske det. Bare husk at plante det mere som græs og behandle det som et bunddække (du må dog ikke træde på bier) som et alternativ til en græsplæne.

Lily Turf
Lily Turf vokser godt i fuld sollys eller dyb skygge i moderate områder og delvis skygge i områder med ekstrem varme og kolde vintre. Det trives i USDA-zoner 6-10. Det langsomt spredte bunddække blomstrer i sensommeren med lilla eller hvide blomster. Lily Turf foretrækker let sur, veldrænet jord. Når rodsystemet er etableret, er planten tørketolerant. I løbet af den sene vinter eller de tidlige forårsmåneder kan Lily Turf klippes eller klippes, hvilket styrker planten til ny vækst og er et godt alternativ til en traditionel græsplæne.