Gammeldags bedstemor skønhedstips og tricks til glødende hud

Gammeldags bedstemor skønhedstips og tricks til glødende hud

Mens jeg bladrer i mine familiebilleder, spekulerer jeg altid på, hvordan jeg vil se ud med mine store babyer. Min bedstemor og bedstefar så fantastiske ud, var høje og smukke og havde europæiske kroppe med orientalsk udseende. Perfekt, ikke sandt? Min bedstemor så aldrig gammel nok ud til at være min bedstemor, og min bedstefar var aldrig afhængig af tabletter. Begge levede et sundt liv, så godt ud og var nul på vedligeholdelse.
Bedstemødre ved bedst med sin alder og erfaring
22 gammeldags bedstemor skønhedstips og tricks til glødende hud
Nidhi – 31-03-2016
top-22-bedstemor-skønhed-tips-tricks-til-naturligt-glødende-smukt-hud-hår

Top 22: Bedste tidløse bedstemor skønhedshemmeligheder, tips og tricks til smuk glødende hud og hår
Mens jeg bladrer i mine familiebilleder, spekulerer jeg altid på, hvordan jeg vil se ud med mine store babyer. Min bedstemor og bedstefar så fantastiske ud, var høje og smukke og havde europæiske kroppe med orientalsk udseende. Perfekt, ikke sandt? Min bedstemor så aldrig gammel nok ud til at være min bedstemor, og min bedstefar var aldrig afhængig af tabletter. Begge levede et sundt liv, så godt ud og var nul på vedligeholdelse. Bedstemødre ved bedst med sin alder og erfaring

og det faktum, at de ikke havde adgang til alle de skønhedsprodukter og faciliteter, vi nu gør. Så i dag vil jeg dele 22 af de bedst bevarede bedstemors skønhedshemmeligheder og dele hendes visdomsperler om, hvordan man får en naturligt smuk glødende hud og langt, sundt hår derhjemme.

Det lyder surrealistisk, men mange af os har været vidne til denne generation. Selvom jeg måske ikke var den eneste arvtager til min bedstemors rigdom, listede jeg nogle skønhedshacks ned og vil dele få af dem i dag. Disse skønhedstip er tidløse og gammeldags, men fungerer som charme hver gang … den indiske mormors hemmelighedsbog er et væld af viden til sund hud, hår, læber, øjne, krop osv .:

22 gammeldags bedstemor skønhedstips og tricks til glødende hud
Nidhi – 31-03-2016
top-22-bedstemor-skønhed-tips-tricks-til-naturligt-glødende-smukt-hud-hår

Top 22: Bedste tidløse bedstemor skønhedshemmeligheder, tips og tricks til smuk glødende hud og hår
Mens jeg bladrer i mine familiebilleder, spekulerer jeg altid på, hvordan jeg vil se ud med mine store babyer. Min bedstemor og bedstefar så fantastiske ud, var høje og smukke og havde europæiske kroppe med orientalsk udseende. Perfekt, ikke sandt? Min bedstemor så aldrig gammel nok ud til at være min bedstemor, og min bedstefar var aldrig afhængig af tabletter. Begge levede et sundt liv, så godt ud og var nul på vedligeholdelse. Bedstemødre ved bedst med sin alder og erfaring

og det faktum, at de ikke havde adgang til alle de skønhedsprodukter og faciliteter, vi nu gør. Så i dag vil jeg dele 22 af de bedst bevarede bedstemors skønhedshemmeligheder og dele hendes visdomsperler om, hvordan man får en naturligt smuk glødende hud og langt, sundt hår derhjemme.

Det lyder surrealistisk, men mange af os har været vidne til denne generation. Selvom jeg måske ikke var den eneste arvtager til min bedstemors rigdom, listede jeg nogle skønhedshacks ned og vil dele få af dem i dag. Disse skønhedstip er tidløse og gammeldags, men fungerer som charme hver gang … den indiske mormors hemmelighedsbog er et væld af viden til sund hud, hår, læber, øjne, krop osv .:

Liste over bedst bevarede skønhedshemmeligheder og tips fra bedstemors skab:
1. Jo mere du bekymrer dig, jo mere betaler du:
Ja, det er sandt. Så jo mere du irriterer de bumser, jo mere du forsøger at få ens med dit hår, jo mere du forsøger at justere de hudorme, jo mere vil de genere dig. Ignorer ikke disse problemer fuldstændigt, men vær ikke helvede til at ødelægge din tidsplan og eksistens for den ene ting. Det vil ikke kun gøre dig kynisk, men også holde dig generet, hvilket vil fremskynde din samlede aldringsproces.

2. Brug din spyt som en naturlig toner:
Min bedstemor plejede at vække mig klokken 530 og bede mig om at gnide mit spyt på mit ansigt og gå i dvale igen. Jeg fandt dette skønhedstip lidt underligt, og var sandsynligvis en anden måde at afværge onde ånder på. Senere læste jeg og indså, at frisk spid har mange kernemineraler, og det er det rensemiddel, jeg virkelig havde brug for. Denne spyt renser ikke kun huden, men dræber også bakterier og bakterier, der forårsager pigmentering. En meget god kur mod mørke rande også. Et meget gammeldags skønhedstrick, men virker!

3. Afgift dit system, afgift dit udseende:
Ifølge min bedstemor bliver du, hvad du spiser. I stedet for at sluge den tidlige morgen te eller kaffe, prøv varmt vand med citronsaft. Naturens ansigtsbehandling, holder din fordøjelseskanal ren og skærer fedtet. Hun ved bestemt bedst.

4. Forkæl dig med en huslig opgave religiøst for et glødende ansigt:
Ja, det var det min mormor plejede at fortælle. Skyl al negativiteten ud på en aktivitet, som er tidskrævende og kræver meget fysisk engagement. Det være sig rengøring af badeværelset, vask af redskaber, vask af tøj osv. Disse aktiviteter efterlader til sidst ingen tid, plads og energi til frustration og holder dig ansigt fri for rynker.

5. Brug Ghee på dine læber:
Ghee er fyldt med meget fedt! Undgå revnede læber. Gnid noget som ghee, smør eller endda skum af kogt mælk for at forhindre skader. Dette fungerer som en naturlig fugtighedscreme og vil forbyde tørhed af læber. Selv om vintre er der ingen grund til at fugte dem med noget andet. En meget simpel bedstemors skønhedshemmelighed.

22 gammeldags bedstemor skønhedstips og tricks til glødende hud
Nidhi – 31-03-2016
top-22-bedstemor-skønhed-tips-tricks-til-naturligt-glødende-smukt-hud-hår

Top 22: Bedste tidløse bedstemor skønhedshemmeligheder, tips og tricks til smuk glødende hud og hår
Mens jeg bladrer i mine familiebilleder, spekulerer jeg altid på, hvordan jeg vil se ud med mine store babyer. Min bedstemor og bedstefar så fantastiske ud, var høje og smukke og havde europæiske kroppe med orientalsk udseende. Perfekt, ikke sandt? Min bedstemor så aldrig gammel nok ud til at være min bedstemor, og min bedstefar var aldrig afhængig af tabletter. Begge levede et sundt liv, så godt ud og var nul på vedligeholdelse. Bedstemødre ved bedst med sin alder og erfaring

og det faktum, at de ikke havde adgang til alle de skønhedsprodukter og faciliteter, vi nu gør. Så i dag vil jeg dele 22 af de bedst bevarede bedstemors skønhedshemmeligheder og dele hendes visdomsperler om, hvordan man får en naturligt smuk glødende hud og langt, sundt hår derhjemme.

Det lyder surrealistisk, men mange af os har været vidne til denne generation. Selvom jeg måske ikke var den eneste arvtager til min bedstemors rigdom, listede jeg nogle skønhedshacks ned og vil dele få af dem i dag. Disse skønhedstip er tidløse og gammeldags, men fungerer som charme hver gang … den indiske mormors hemmelighedsbog er et væld af viden til sund hud, hår, læber, øjne, krop osv .:

Liste over bedst bevarede skønhedshemmeligheder og tips fra bedstemors skab:
1. Jo mere du bekymrer dig, jo mere betaler du:
Ja, det er sandt. Så jo mere du irriterer de bumser, jo mere du forsøger at få ens med dit hår, jo mere du forsøger at justere de hudorme, jo mere vil de genere dig. Ignorer ikke disse problemer fuldstændigt, men vær ikke helvede til at ødelægge din tidsplan og eksistens for den ene ting. Det vil ikke kun gøre dig kynisk, men også holde dig generet, hvilket vil fremskynde din samlede aldringsproces.

2. Brug din spyt som en naturlig toner:
Min bedstemor plejede at vække mig klokken 530 og bede mig om at gnide mit spyt på mit ansigt og gå i dvale igen. Jeg fandt dette skønhedstip lidt underligt, og var sandsynligvis en anden måde at afværge onde ånder på. Senere læste jeg og indså, at frisk spid har mange kernemineraler, og det er det rensemiddel, jeg virkelig havde brug for. Denne spyt renser ikke kun huden, men dræber også bakterier og bakterier, der forårsager pigmentering. En meget god kur mod mørke rande også. Et meget gammeldags skønhedstrick, men virker!

3. Afgift dit system, afgift dit udseende:
Ifølge min bedstemor bliver du, hvad du spiser. I stedet for at sluge den tidlige morgen te eller kaffe, prøv varmt vand med citronsaft. Naturens ansigtsbehandling, holder din fordøjelseskanal ren og skærer fedtet. Hun ved bestemt bedst.

4. Forkæl dig med en huslig opgave religiøst for et glødende ansigt:
Ja, det var det min mormor plejede at fortælle. Skyl al negativiteten ud på en aktivitet, som er tidskrævende og kræver meget fysisk engagement. Det være sig rengøring af badeværelset, vask af redskaber, vask af tøj osv. Disse aktiviteter efterlader til sidst ingen tid, plads og energi til frustration og holder dig ansigt fri for rynker.

5. Brug Ghee på dine læber:
Ghee er fyldt med meget fedt! Undgå revnede læber. Gnid noget som ghee, smør eller endda skum af kogt mælk for at forhindre skader. Dette fungerer som en naturlig fugtighedscreme og vil forbyde tørhed af læber. Selv om vintre er der ingen grund til at fugte dem med noget andet. En meget simpel bedstemors skønhedshemmelighed. Top-22-bedstemor-skønhed-tips-tricks-til-naturligt-glødende-smukt-hud-hår

6. Hold hovedet dækket, mens du træder ud:
Jeg er ikke patriarkalisk i min tilgang og holdning og heller ikke en ihærdig feminist. Når jeg træder ud i torturperioden, dvs. april til oktober, dækker jeg helt sikkert mit hoved. Ikke af min respekt for traditioner, men for at beskytte mit ansigt mod hårde solstråler. Dette holder mange oldies hjemme glade. Reglen er, i stedet for at helbrede en solbrun hud, hvorfor ikke beskytte den i stedet? Dette hjælper mig også med at holde mit hår sikkert.

7. Brug mælk og ostemasse under badning:
For tør hud virker intet bedre end ostemasse. Det siger min mormor og mor. Grøft disse sæber, brug forældet ostemasse til at rense og nære din hud. Dette kan også anvendes på dit ansigt. For fedtet hud skal du regne med rå mælk som din bedste ven. Du kan bruge den, mens du bader en gang om ugen. Påfør ikke nogen fugtighedscreme efter det.

8. Fullers jord til langt sort hår:
Min bedstemor havde sorte lokker og farvede aldrig sit hår. Hun brugte Fullers Earth eller Multani Mitti en gang hver fjortende dag til at rense hendes hovedbund og hår. Hun vidste helt sikkert, hvordan hun skulle holde sit hår sundt og langt.