Naturlige skønhedstips til ansigt og glødende hud

Naturlige skønhedstips til ansigt og glødende hud

Naturlige tips til ansigtspleje
Til tips til ansigtspleje er det ikke nødvendigt at bruge de dyre kosmetikprodukter, der er tilgængelige på markedet endnu, for at bruge de let tilgængelige hjemmelavede rensende ansigtsplejeprodukter til at forbedre din skønhed. Retfærdighed skønhed for ansigt og hud kan opnås ved at bruge frisk frugt og grøntsager, som er langt tilgængelige i dit hjem og omgivelser. Her vil jeg nævne ansigtsplejetip gennem naturlige fødevarer ved at bruge deres ansigtsmaske, ansigtscreme, creme osv. Disse let tilgængelige friske og nærende kostvaner er yderst fordelagtige for at bevare dit glødende ansigt og hud.
Bedste skønhedstip til ansigt

Ansigtspleje gennem vand: Vand er en af ​​de essentielle komponenter til ansigtsrensning. Engang spurgte en journalist Aamir Khan, Bollywood -superstjernen, om hans glødende og funklende ansigt. Han fortalte journalisterne, at han plejede at tage mere og mere mængde vand. Det holder ham hydrat og fri for toksiner. Det er den simple udskillelse af min hud, der lyser, sagde superstjernen.
Tomat til hudens retfærdighed: Hudplejeproblemerne kan minimeres ved at bruge tomatjuice. Påfør saften af ​​røde tomater på ansigtet. Man kan også skære en rød tomat og gnide den samme i ansigtet. Efter det tørrer op, vaskes
ansigtet. Den regelmæssige brug af det samme hjælper med at fjerne rynker i ansigtet, og huden begynder at gløde.
Kartoffel til ansigtsskønhed: Hvis du leder efter effektive skønhedstip til ansigt og retfærdighed i din hud, er brug af kartoffel en af ​​de hjemmelavede rensemetoder. Påfør saften af ​​rå kartofler på de sorte ringe under øjnene eller skær en rå kartoffel i skiver og gnid den på ansigtet, især de sorte cirkler. Det fjerner mørket fra øjnene. Således forbedrer kartoffel skønheden i dine øjne såvel som i ansigtet.
Glødende hud af appelsin: Hvis du vil slippe af med fedtet, tør og klistret hud, skal du bruge appelsinsaft på dit ansigt. Påfør appelsinsaft på ansigtet. Gem det et stykke tid efterfulgt af vask det samme gennem ferskvand. Det vil forbedre dit ansigts skønhed.
Agurk til ansigt, acne og øjne: Agurk er ganske nyttig til at fjerne acne, bumser, rynker, pletter og også gavnlig for hudblegning. Påfør saften af ​​agurk på dit ansigt og vask den samme efter 20 minutter. Det hjælper med at forskønne din hud, øjne og fjerne pletter i dit ansigt.
Grammel til hudblegning: Grammel bruges som hjemmelavede ansigtsrensningstip til glødende hud, hudblegning, fjernelse af acne og også god til fjernelse af hår fra ansigtet. Bland lidt salt i grammel, ælt det og gnid ansigtet med det. Det vil gøre ansigtet smukt og levende.
Citronanvendelse til ansigtets skønhed: Efter at have presset en citron, skal du bruge sværen til at gnide albuernes mørke dele. Det fjerner sorthed, og du vil mærke positive ændringer i dit ansigt. Citron har også mange sundhedsmæssige fordele.
Dampning for ansigtets skønhed: Moderat dampning er ganske effektivt for at få dit ansigt til at gløde og udstråle. Mens vand eller mælk koger, må du ikke gå glip af muligheden for at dampe ansigtet. Det renser ansigtet og fjerner snavs og andre skadelige fine partikler fra dit ansigt og får dermed din ansigtshud til at blive lysere.
Mandler til smukke læber: Hvis der er kommet et sortligt lag på læberne, skal du tage mandler. Mal det i lidt vand. Mens det formales, blandes det med et safranblad. Påfør dette på dine læber. Efter ti minutter gnides det af ved hjælp af en finger.
Et par dages behandling vil gøre læberne rosenrøde.
Mælk til hudens skønhed: Mælk er den eneste mad, der betragtes som en komplet diæt på grund af tilstedeværelsen af ​​rigelige næringsstoffer. Mælk er også ganske nyttig til glødende ansigt og skønhed. Gnid fløde eller mælk på de mørke dele af ansigtet, lad det stå i et par minutter og vask det samme med frisk vand. Det vil være nyttigt at forbedre din skønhed.
10 fantastiske tips til ansigtsglød
Vask dit ansigt to gange eller tre gange om dagen.
Lav en skånsom massage på dit ansigt.
Tag en tilstrækkelig mængde vand.
Solcreme bør prioriteres.
En ansigtsmaske er også en god mulighed.
Fokus på lydsøvn.
Træn regelmæssigt for at svede det ud.
Inkluder frisk og citrusfrugter og grøntsager i din kost.
Gør rensning, toning og fugtgivende.
Lav åndedrætsyoga.

Hvordan kvinder kan fjerne ansigtshår naturligt
Kvinder kan fjerne deres ansigtshår uden at konsultere en læge eller tage medicin. Faktisk kan det let fjernes gennem hjemmet. Nogle af hjemmemedicinerne er:

Citronsaft og sukker: Påfør blandingen hver anden dag.
Banan og havregryn: Påfør pastaen en gang om ugen.
Citron og honning: Brug blandingen af det to eller tre gange om ugen.
Havregryn, honning og citronsaft: Påfør pastaen en gang om dagen.
Gurkemeje og mælk: Det kan påføres hver dag.
Kartoffel, linser og citronsaft: Pastaen kan påføres en gang om ugen.
Æggehvide: Dens pasta kan påføres to gange om ugen.
Rosevand og alun: bruges to gange om ugen.
Papaya og gurkemeje: Dens mos kan bruges tre gange om ugen.
Aloe vera og papaya: Det kan bruges dagligt.

Undgå kemiske shampooer:
Et mærkeligt trick, som min bedstemor gav mig videre, var at undgå shampoo. Min bedstemor frarådede altid shampoo -brug. Værst var det, at hun altid brugte en sæbe, hvis det var påkrævet. Hun måtte lange sorte lokker. Hun har aldrig farvet sit hår. Jeg ved, at ingen kommer til at gøre det, men det er ikke en dårlig idé. Hvad siger?

Brug kærnemælk til at vaske dit ansigt:
Er du ved at løbe tør for ansigtsvask? Ingen problemer. Kærnemælk er her. Lassi renser dit ansigt. Undgå en tur til stuen, gnid lassi på dit ansigt for stavebundne resultater. Jeg er ret seriøs omkring denne, da den virkelig virker for mig.

Sove meget:
Sov helt sikkert! Mindst otte til ni timers søvn er obligatorisk for et godt udseende. Sov godt, sov til tiden og sov godt.

Prøv at gå rundt i huset uden tøfler eller sko. Nøgne såler skubber blodstrømmen og ansigtet forbliver lyst.

Gå ture i parken:
Mine bedsteforældre fortalte mig altid at prøve at vågne op med naturen, ånde lidt frisk luft og prøve at gå uden sko på grønt græs. Dette forbedrer ikke kun dit syn, men giver dig også nok ilt til et frisk og fortryllende look. Det siges, at bare ved at se på grønt græs, kan du dræbe næsten tyve potentielle sygdomme som diabetes og grå stær.