Alder er ligegyldigt, ved, hvordan man ser fantastisk ud på 50 – og bagefter

Alder er ligegyldigt, ved, hvordan man ser fantastisk ud på 50 – og bagefter

Fantastisk stil er virkelig tidløs, men nøglen til voksen moderne chic er tillid, komfort og masser af attitude. Sådan udtrykker du din sans for stil ved 50 – eller i alle aldre.
GAMLE er den nye sorte. Fifty er den nye 30. Sixty er den nye 40. Eller som en ven for nylig foreslog – 70 er den nye 55!

Uanset dit nummer er alderen raseri, og de over 50’erne har et rigtigt modeøjeblik. Men det giver dig ikke tilladelse til at klæde dig som du plejer.

Halvhundredeårsmærket er ikke længere den moderlige dødsstød for mode. De dage er forbi, hvor en kvinde, der fyldte 50 år, blev betragtet som gammel-forbi hendes bedste alder, ud over hendes “sidste udløbsdato”, “fårekød klædt som lam”.
Men alder er bare et tal. Ret? Efter dagens standarder er 50 ikke gamle. Helvede, vi er lige begyndt! Takket være forbedret sundhedspraksis og fremskridt inden for videnskab og medicin lever vi sundere længere og ser yngre ud over vores år.
Enhver kvinde, der undrer sig over, om hendes alder skal diktere den måde, hun klæder sig på, bør tænke igen. Betragt dette som et slags sartorial manifest. Fejr den kvinde, du er blevet, ikke et nummer. Og husk, god stil er virkelig tidløs.

Sådan ser du fantastisk ud ved 50 (eller enhver alder)

 

1: KOM TILBAGE TIL BASICS

Hver kvinde har brug for en garderobe med gennemprøvede klassikere, der giver et livligt og elegant look. Nøglen til en virkelig vellykket garderobe er at bygge en kerne af klassiske basics af god kvalitet – de “blanke lærred” stykker eller byggesten, som dit look og stil er skabt på. Find det tidløse væsentlige, du har brug for-en fantastisk hvid skjorte (eller 20!), En klassisk trenchcoat, hvid, grå marmor eller stribede T-shirts, en lille sort kjole (eller 6), det perfekte par denimjeans eller klassiker sorte bukser. Husk, at de bliver dine garderobearbejdsheste, så de skal klare masser af slid.

 

2: INVESTER I DIN SKAB

Køb altid den bedste kvalitet, du har råd til. Du behøver ikke at klæde dig fra top til tå i designer luksusmærker for at se stilfuld ud, men kvalitet vil altid overleve mængden. En god investering betyder at udlægge et moderat beløb for stykker, der ikke dateres og vil vare ud over en sæson. Nøglen er at vælge stykker, der er moderne, men alligevel tidløse og tidløse. Invester i strukturerede jakker, skræddersyede bukser, cashmere -strik og silketrøjer. Køb mindre, men køb bedre kvalitet.

 

3: BALANCE OG PROPORTION ER NØGLE

Kend din kropsform, genkend det, der får dig til at føle dig godt, og klæd dig i overensstemmelse hermed. Er du æble, pære, timeglas eller atletisk? Men generelt ser løse A-line toppe bedre ud over en slank silhuet (forestil dig en omvendt trekant). Mens brede benbukser og A-line nederdele har brug for toppe, der er mere passende (tænk på en trekant).

 

4: ROCK FONDENE

Nøglen til at se fabelagtig ud er at skabe en glat silhuet. Invester i de rigtige undertøj: talje trimmere, bælter, støtteslange og bh’er, der passer korrekt – stykker, der giver støtte alle de rigtige steder! Ingen vil rigtig gerne se alle klumper og buler – vejkortene til dit liv. Vores krop ændrer også form, når vi bliver ældre, så når det kommer til vores bryster, skal du måles af en professionel mindst en gang om året og udskifte bh’er hver 12. måned.

 

5: SORT ER IKKE ALTID BEDST

Selvom det måske er en favorit i modepakken, kan sort se alvorligt ud, når du er over 50 – især når det er ved siden af ​​dit ansigt. Prøv i stedet de blødere, mere komplementære nye neutraler som f.eks. Marineblå, blødgrå eller khaki.

 

6: HVID ER RIGTIG!

Undervurder aldrig hvidens kraft! Coco Chanel kæmpede ikke for hvide halsbånd for ingenting!

 

7: VÆR IKKE BANG FOR FARVE

En farvefarve skaber interesse og kan bruges til at fremhæve dine bedste aktiver, men lad det ikke bære dig. Når vi ældes, lyser vores hudfarve og hårfarve, hvilket generelt mere accepterer lyse farver. Så find en farve, der virker for dig, men hvis du er lidt usikker, skal du i stedet tage en mere blødt, blødt tilgang med en lys læbestift.

 

8: DJÆVLEN ER I DETALJERNE

Nøjeregnende detaljer som flæser, rynker og læg lægger ikke kun opmærksomhed, de tilføjer visuelt masse. Men de kan også ældes, ligesom trend-sæsonbetonede behandlinger vil dateres. Målet i stedet for en ren, slank silhuet med moderne skarpe linjer.

 

9: HOLD UDVIKLING AF MODETRENDER

Du behøver ikke at være ung for at have det sjovt med mode, men helt at ignorere, hvad der sker på mode, er risikabelt. Du er en selvsikker 50-årig kvinde, der ved, hvad der fungerer for dig, så identificer, hvad du har brug for, og prøv noget, du normalt ikke ville. Men husk, brug ikke en formue på trendstykker, fordi de vil være “så sidste sæson” om tre uger!

 

10: FÅ IKKE STUCK I EN STILRUT

Style kommer ikke med en udløbsdato, så erkend, hvornår det er tid til en intervention/ved, hvornår du skal bryde dine egne regler. Uden lejlighedsvis opfriskning af tøj, hår og make-up kan du ende med at se dateret og ældre ud end du er. Lær at tage risici – beregnede på det – og stop aldrig med at eksperimentere. Så hvorfor ikke prøve leopardprint, neoprencoat eller de nye blusser? Vælg ændring, ikke overensstemmelse.

 

11: TURNING 50 BETALER IKKE, DU KAN IKKE VÆRE SEXY!

Dette er en alder, hvor du skal føle dig mest sexet eller mest selvsikker. Al den viden og erfaring! Men at være sexet er ikke åbenlyst; den er subtil og stærk. Fantastisk stil handler om tillid, så køb ikke noget, der ikke får dig til at føle dig godt. Og tilliden til ikke at være ligeglad med, hvad folk tror, ​​kommer kun med alderen.

 

12: LID IKKE TIL MODE

Vi er færdiguddannet til middelalderen, så det betyder, at vi ikke længere skal lide for mode. Men når det kommer til sko, er komfort i højsædet. Selvom der er plads til hæle i enhver kvindes garderobe, betyder komfort ikke, at du skal ofre på stil! Hvorfor ikke træde ud i nogle oxfords, loafers eller brogues. Eller endda nogle sexede pyntede killingshæl!

 

13: KEND KRAFTEN TIL TILBEHØR

Vær på trend med den smarte brug af tilbehør. Generelt mere overkommelige, kan de tage ethvert outfit fra “whoops to wow”! Et statement halskæde eller øreringe, et farvestrålende tørklæde, statement sko eller håndtaske løfter ethvert outfit. Men vælg dit fokuspunkt. Hvis det er sølvskoene, lad dem skinne. Lad dem ikke konkurrere med overdimensionerede øreringe, en armfuld tykke armbånd og en halv snes ringe. Subtilitet er nøglen. Husk Coco Chanels visråd: Før du går ud af døren, skal du tage en ting af. Så overdriv det ikke. Vælg kun et tørklæde, bælte og taske. Eller vælg enten øreringe, halskæde eller armbånd, ikke alle tre.

 

14: OMFANG FORANDRINGEN

Hold dit hår i skak. At blive grå er fantastisk, men hvis du ikke er klar til at omfavne det endnu, skal du modstå fristelsen til at farve dit hår tilbage til sin oprindelige farve. Hudton lysner med alderen, så din naturlige nuance bliver for mørk. Sigt efter en nuance lysere end din naturlige farve eller få højdepunkter til at blande i det grå for et mere naturligt look.

 

15: OG HUSK – HOLD DET ENKELT!

En stilfuld kvinde ligner aldrig, at hun prøvede for hårdt. Stil kommer kun med erfaring og selvtillid, men enkelhed er nøglen til varig stil og god stil er virkelig tidløs.

Føler du dig fabelagtig over 50? Hvad er dine tips til at se fabelagtig ud over 50?
Hvem er dine rollemodeller? Vil gerne høre fra dig.