Tips, mens du tager fotos, tricks til at se bedre ud på alle dine billeder

Tips, mens du tager fotos, tricks til at se bedre ud på alle dine billeder

I nutidens verden, der er besat af sociale medier, er det sikkert at sige, at det er yderst vigtigt at vide, hvordan man skal være fotogen. Hvad er meningen med at have en Instagram -konto, hvis du ikke ser godt ud i billeder, ikke?

At blive fanget af at se forfærdelig ud på fotos kan være en smule traumatiserende – og det er nok til at få os til at spekulere på, hvordan alle de modeller formår at se så forbandet godt ud hele tiden. At tage et godt billede er en kunst-det er meget sværere end det ser ud til at sikre, at din skønhed i kødet oversættes på kamera.

 

MERE: 7 hemmeligheder til at tage den perfekte sommer -selfie eller #OOTD Pic

Den gode nyhed? At lære at tage det perfekte selfie eller foto og faktisk elske den måde, du ser ud på, er en færdighed, du helt kan mestre. Her er et par af vores yndlings tips.

1. Hvis du har en tendens til at blinke på fotos, skal du lukke øjnene lige før billedet tages og åbne dem langsomt, før kameraet klikker. Ikke flere halvlukkede øjne!

2. For at undgå en dobbelt hage, forlæng nakken og skub ansigtet lidt fremad. Tænk på at stikke panden ud og vippe hagen lidt ned. Det kan føles akavet, men det vil se godt ud – løfte.

3. Sørg for, at din makeup er et perfekt match, siger mark -kendis makeupartist Fiona Stiles, der har forberedt alle fra Halle Berry til Jessica Chastain og Elizabeth Banks til den røde løber. “Når et fundament er for blegt til din hudfarve, bliver det meget tydeligt, når et blink rammer huden.” Hun rådgiver: “Match din hud til dit bryst og tilføj et tyndt lag til din hals, hvis din hals er lysere (som det er tilfældet for de fleste mennesker).”

4. Krøllede vipper og mascara er must, insisterer Stiles. ”Begge åbner dine øjne, og øjnene er omdrejningspunktet for et billede. Du vil trække mennesker ind i et billede, så du vil maksimere øjnene. De er mere åbne, jo mere lyset rammer dem, og det er det, der får dem til at glimte! ”

5. Tag et kig på dine yndlingsbilleder af dig selv og prøv at få øje på et mønster. Kan du lide den måde, du ser ud fra en bestemt vinkel? Når du smiler på en bestemt måde? Prøv at replikere dine bedste poser, næste gang du har taget dit foto.

6. Prøv dette old-school røde løber-trick: Sæt tungen bag tænderne, når du smiler for at undgå et fjollet, for stort grin.

7. Udfyld dine bryn. Ikke alene formidler dine øjenbryn karakter og følelser, de betyder ofte hele forskellen mellem at se helt vågen og skyllet ud på kameraet. Du kan endda overveje at bruge en lidt mørkere pandeblyant, hvis du ved, at du bliver fotograferet, da funktioner har en tendens til at se lysere ud på billeder.

8. Sørg for at dit hår er skinnende. “Spray-on glans er fantastisk til en tilføjelsesglans i sidste øjeblik,” siger frisør Serge Normant, der har arbejdet sammen med Julia Roberts, Reese Witherspoon, Julianne Moore og Sarah Jessica Parker gennem alle årene i biz.

9. Et foto kan fremhæve flyveveje, så sørg for at din stil er slank. “En god pomade eller tør olie vil hjælpe, men brug let,” siger Normant. “Hvis du er bange for at bruge for meget, spray på dine hænder og prøv derefter let at kontrollere fizz.”

10. Kig mod et lys lige før nogen tager dit foto. Hvis du gør det, reduceres dine elever og hjælper dig med at undgå røde øjne.

11. Overraskelsesfoto op? Prøv denne forberedelse på fem sekunder: Blot dit ansigt med en serviet eller en enkelt lags cocktailserviet, og kniv derefter kinderne for at skabe en lyserød glød (ja, det er old school, men det virker).

12. Et par dråber Visine hjælper dine øjne til at se lysere og mere vågne ud.

13. Blush er et must! Uden lidt farve på kinderne kan dit ansigt se todimensionalt ud på fotos. Brug en medium lyserød nuance på dine kinder æbler for at hjælpe med at forme dit ansigt.

14. Tænk på vinkler. At vende kameraet direkte mod er sjældent flatterende; i stedet drejer du hovedet til en trekvart position for at give dine funktioner dybde.

15. Prøv “den røde løber” -pose: Læg din hånd på din hofte, vink din krop til siden, og drej hovedet mod kameraet. Det er en kliché, men det virker virkelig for at hjælpe dig med at se slankere ud.

MERE:

16. Undgå alvorlig gnister i dit ansigt. “Alt for skinnende på huden kan bare være for meget på et foto,” siger Stiles. “En blød glød er dejlig, men hvis du har fedtet hud, kan den virkelig overdrive skinnende og få dig til at se meget skinnende ud. Hvis du er en glansafhængig og bare ikke kan hjælpe dig selv, skal du beholde ansigtet matt eller halvmat (en fløjlsagtig finish). Tilføj en lille highlighter til kun spidserne på kindbenene og næseryggen med en pulver highlighter, der har en meget blød glans. ”

17. På den anden side kan en smule gnistre under halsen give din hud en smuk glans. Støv din kraveben og skuldre med et skinnende pulver som Natasha Denona All Over Glow Face & Body Shimmer i Powder ($ 38 hos Natasha Denona), som har den perfekte finish til at spille aktiver.

18. Stå foran en hvid væg. En lys baggrund vil hjælpe med at gøre dit ansigt lysere. Brug af en hvid baggrund hjælper også et kameras automatiske indstillinger med at finde den rigtige farvebalance, så din hudtone ikke ender med at se for lyserød eller gul ud.

19. Brug lys læbestift. “Mørk læbestift kan have en minimerende effekt på læberne,” siger Stiles. “Undgå en mørk mat læbe farve. Det kan se ældende og uflatterende ud. Hold fast i lysere farver. ”

20. Vær med i flere billeder! Folk, der tror, at de ikke er fotogene, plejer generelt at stille op til færre fotos, men fotografering er et spil med gennemsnit. Selv Kate Moss sømmer det ikke på den første ramme. Jo flere billeder du lader din fotograf tage, desto mere sandsynligt er du glad for en eller to af dem.

21. Et fotofotografering lige over dig er langt mere flatterende end et billede nedenfra. Hvis du er højere end personen, der holder kameraet, skal du tage et sæde.

22. Undgå at stå direkte under et lys, som kan kaste underlige skygger på dit ansigt. I stedet skal du stå overfor en naturlig lyskilde, f.eks. Et vindue eller et sted, hvor blødt lys rammer dit ansigt fra siden.

23. Tag en rekvisit – helst ikke en rød Solokop. At holde på et objekt som en blomst eller dekoration kan hjælpe dig med at slappe af din kropsholdning og føje personlighed til et billede.

24. For at få dine øjne til at glitre, skal du se på en lyskilde. En lampe vil for eksempel skabe et flatterende glimt hos dine elever.

25. Glem at sige “ost”, og tænk i stedet på noget sjovt. Endnu bedre, joke med fotografen. Et naturligt smil overtrumfer et falskt hver gang.