Hvorfor virker Tiktok Voice Effects ikke på Android 2021 [Fix det]

Hvorfor virker Tiktok Voice Effects ikke på Android 2021 [Fix det]

Tiktok er den mest populære app i verden, som har over 800 millioner daglige aktive brugere. Platformen bruges til kort videodeling fra forskellige genrer som sjov, følelsesladet, dans, skuespil, karaoke osv. Den er fyldt med masser af spændende funktioner, og en af ​​dem er stemmeeffekter. Du kan lave en sej video ved hjælp af fantastiske voice-overs og lydeffekter. Hvem ved, du vises muligvis på “FOR YOU PAGE.”
Men nogle brugere rapporterede, at deres TikTok -stemmeeffekter ikke virker på Android. Ligegyldigt hvor mange gange de genstarter appen, men Tiktok -stemmeeffekter vises stadig ikke. Hvis du også står over for det samme problem på din enhed, skal du ikke bekymre dig. Jeg har nævnt et par metoder, som du kan implementere for at løse dit problem.
Så sørg for at læse hele artiklen og følge indstillingerne én efter én.
Fjernede Tiktok stemmeeffekter?
Stemmeeffekter på Tiktok er normalt den bedste løsning, som du kan finde på Tiktok. Hvis du vil tilføje en lille smule krydderi til dit indhold, kan du sagtens bruge forskellige Tiktok -stemmeeffekter. Men fjernede Tiktok faktisk stemmeeffekter?
Det enkle svar, nej. Tiktok fjernede ikke nogen stemmeeffekter fra sin app. Du kan nemt bruge forskellige stemmeeffekter på TikTok, mens du opretter dine korte videoer. For at gøre det skal du først tage og fuldføre din video, og derefter vælge “Stemmeeffekter” i øverste højre side, før du offentliggør din video. Vælg der, hvilken stemmeeffekt du vil bruge på din video, og del dit indhold.

Hvis dine Tiktok -stemmeeffekter stadig ikke vises efter at have fulgt ovenstående trin, skal du fortsætte med at læse eller bare rulle ned.

Hvorfor virker Tiktok Voice Effects ikke på Android?
Tiktok har ingen problemer med sin app med hensyn til sin stemmeeffektindstilling. Hvis du ikke kan finde det, er det måske på grund af din Android -enhed. Så her er et par ting, du kan gøre, hvis stemmeeffekter ikke vises på Tiktok.
Optag videoen fra Tiktok
Den første ting, du altid skal huske, mens du bruger Tiktok stemmeeffekter, er at optage videoen fra Tiktok. Hvis du bruger den forudindspillede video fra din enhed, vil du ikke se nogen voice-over-effekter på Tiktok. Det skyldes, at Tiktok ikke tillader brug af sin stemmeeffektindstilling på optagelsesvideoer eller indhold. Brug derfor ikke videoen fra din kamerarulle og start optagelse på selve Tiktok -appen.

Brug den rigtige proces
Leder du efter Tiktok stemmeeffekter det rigtige sted? Vi finder, at mange brugere ikke ved, at de skal ændre deres stemme på Tiktok og klage over problemerne med app -understøttelsen. Så sørg for at du bruger den korrekte sti til indstillingen stemmeeffekter.

Kontroller din enheds netværksforbindelse
Har du altid en god internetforbindelse på din enhed? Hvis ikke, kan dette være grunden til, at stemmeeffekter på Tiktok ikke virker. På grund af dette vil det tage tid at indlæse indstillingen stemmeeffekter. Så tjek altid din Wi-Fi-forbindelse, før du begynder at bebrejde nogen apps, herunder Tiktok.
Hvis din Wi-Fi-forbindelse er alt for dårlig, skal du genstarte din router. Bare tryk på den lille knap på bagsiden af routeren og vent i cirka 1 minut. Tryk derefter på den samme knap igen. For mere specifik kan du også blot tage routerkablet ud.

Ryd cachen
Hvis ovenstående mulighed ikke virker, skal du rydde Tiktok -appens cache. Nogle gange kan for mange cachedata forårsage, at “TikTok stemmeeffekter ikke vises”.

Bemærk: Når du rydder cachen på Tiktok, fjerner den kun dine loginoplysninger og profil. Det sletter ikke uploadede eller syntes godt om videoer samt kommentarer. Tiktok vil downloade den nye kopi af cachen, når du logger på Tiktok igen. Dine Tiktok -data, historik og profiloplysninger er alle sikre.

Sådan kan du rydde appens cache.

Åbn indstillingerne på din enhed.
Rul ned, og tryk på Application Manager. Det er her, du kan finde al din installerede app.
Find derefter Tiktok og åbn appen.
Tryk på indstillingen Ryd cache.

 

Opdater din enhed
Når din enhed er forældet, eller du ikke har opdateret din enhed fra begyndelsen, da du købte den, er det tid til at opdatere. Grunden til, at du skal opdatere din enhed, er for at gøre Tiktok -appen kompatibel med din enhed. Måske kan din enhed ikke opfylde kravene i Tiktok -appen. På denne måde kører Tiktok -appen ikke korrekt.

Sådan kan du opdatere din Android -enhed!

1. Gå til dine enhedsindstillinger.
2. Rul ned til bunden, og tryk på Om enhed. På nogle enheder kan du finde indstillingen Softwareopdatering eller Min enhed.

3. Tryk derefter på Softwareopdatering.
4. Nu vil din enhed søge efter en ny opdatering. Hvis der er en, skal du opdatere din enhed. Men hvis din enhed ikke har brug for nogen opdateringer, kan du se en meddelelse, “Din enhed er up-to-date.”
5. Derefter åbner du Tiktok -appen og nyder stemmeeffektfunktionen.

 

Opdater appen
Dette har intet at gøre med enheden, men det er også en anden grund til ikke at indlæse Tiktok stemmeeffekter. Hvis din app beder om en opdatering, skal du sørge for at opdatere den til tiden. På den ene side kan du få hænder på de nye funktioner, og på den anden side løser det app -problemet. Igen er dette ikke et problem med appen, men alligevel er opdateringen den vigtige ting for at køre appens funktioner korrekt.

 

Hent Tiktok

Så her kan du opdatere Tiktok -appen på en Android -enhed.

Gå til Play Butik.
Tryk på tre vandrette linjer fra øverste venstre hjørne af skærmen.
Tryk på indstillingen Mine apps og spil.
Under afsnittet opdateringer kan du finde alle tilgængelige appopdateringer. Så hvis der er en til Tiktok -appen, skal du trykke på opdatering. Du kan også søge efter Tiktok -appen fra søgelinjen og trykke på opdatering, hvis den er tilgængelig.
Sidste ord
Dette er de muligheder, du kan prøve, hvis dine Tiktok -stemmeeffekter ikke fungerer på Android. På denne måde kan du igen lave en perfekt video hver gang ved at ændre voice-over-effekterne.