Sådan tilføjes Sparkle -effekten i TikTok

Sådan tilføjes Sparkle -effekten i TikTok

Vi lever i en mængde filtre. Filtre blev først introduceret af Snapchat, populariseret af Instagram og nu meget brugt på TikTok, og definerer filtre kommunikation på sociale medier og tilstedeværelsen af mange webbrugere.
Filtrene er virkelig utallige. Der er dem, der kan få dig til at grine, dem, der kan få dig til at græde, og et utal af andre. På TikTok er det filter, der får dig til at se funklende ud, meget populært i øjeblikket. Sådan tilføjes funklende effekt på TikTok.

Tilføjelse af Sparkle -effekten

Inden du går videre til at tilføje funklereffekten til dit TikTok-indhold, skal du først sikre dig, at din app er opdateret. Gå til din enheds respektive butiksprogram, find TikTok på listen, og se om der er en opdateringsmulighed. Hvis ikke, er din app sandsynligvis opdateret.
Start nu TikTok -appen ved at trykke på dens ikon på din enheds skrivebord. Når appen er i gang, skal du navigere til og trykke på plusikonet. Dette tager dig til skærmen for at oprette en ny video eller billede.

Nederst på skærmen, til venstre, finder du ikonet Effekter. Tryk på den. Hvis du ikke er på fanen Skønhed, skal du navigere til den. Start derefter med at rulle ned, indtil du kommer til “Bling”, et sølvfilter. Nu skal du trykke på det, og filteret vil blive anvendt. Du kan støde på et andet filter kaldet “Bling”, der er lyserødt i farven. I stedet for funklende diamanter har dette filter hjerter. Vælg den, du kan lide, og brug den til dit TikTok -indhold.

Brug af en app

Der er en lang vej rundt for at komme til funklereffekten på TikTok. Det indebærer ikke installation af en ny filterpakke. Nej, denne app giver dig den bling, giver dig mulighed for at gemme billedet på din telefon og derefter uploade det til TikTok.
Først og fremmest er Kirakira+ -appen ikke gratis. Men det er bestemt heller ikke for dyrt. Det giver dig mulighed for at bruge bling -filteret og forskellige andre friske muligheder, der kan få dine fotos og videoer til at se strålende ud. Efter at have taget et billede eller en video ved hjælp af denne app, skal du derefter tilpasse dem til din præference og gemme dem på din enhed. Derefter skal du blot åbne TikTok -appen og tilføje billedet/videoen fra din enheds kamerarulle.

Det fede ved at bruge denne app er, at den er meget unik. Glitrende effekten er tilgængelig på TikTok, men forskellen mellem TikToks filter og de tilgængelige muligheder med Kirakira+ er bestemt bemærkelsesværdig. Prøv det, og du vil se folk strømme til dig og spørge, hvordan du får den gnistrende effekt på deres indhold.

Andre seje TikTok -filtre

Ja, funklereffekten er ret pæn og populær. Der er dog forskellige andre tilgængelige filtre og effekter på TikTok, der i øjeblikket er trendy. Hvorfor er det vigtigt at følge disse på TikTok? Fordi denne sociale app handler om at følge med i trenderne. Det er bare sådan det er. Anyway, her er en sej lille liste over andre populære filtre, der skal bruges.

Magisto

Dette er et fantastisk filter, der stort set lader dig vælge stilen på din optagede video. Det giver dig mulighed for at understrege de vigtige dele af dine fotos, videoer samt tilføje forskellige effekter, musik, endda trimme videoerne.

BeeCut

Når du er blevet vant til at bruge BeeCut, begynder du at spekulere på, hvordan du kunne bruge TikTokvideo. Dette pæne værktøj giver dig et bredt udvalg af forskellige videoeffekter. Selvom disse effekter er mere end anstændige, er det ikke alt, hvad BeeCut gør. Det giver dig mulighed for at tilføje overlejringer, ændre billedformater, trimme videoerne osv.

VideoShow

Ja, selve betydningen bag sociale apps som TikTok, Instagram og Snapchat er en kortfattet, kortfattet indhold, som andre kan se. Du vil dog måske oprette avideo uden grænser og stadig kunne redigere det. I modsætning til de fleste videoredigerere har VideoShow ikke en grænse for videovarighed. Du kan også bruge dette program til at splitte, flette, redigere, rotere, kopiere, sløre, samt zoome dine videoer. Mange nyttige værktøjer ét sted.

Videoshop

Hvis enkelheden er det, du er på jagt efter, så frygt ikke, Videoshop er her. Denne app er lige så enkel som de får. Det giver dig mulighed for at tilføje musik, undertekster, forskellige lydeffekter og justere videohastigheden.

TikTok Sparkle -effekt

Der er to måder at tilføje funklende effekt til dine TikTok -videoer. Den enkle omfatter at finde funklereffekten fra listen over effekter. Den mere komplicerede metode inkluderer download af en separat effekt -app. Uanset hvilken vej du går, ved du nu, hvordan du tilføjer gnistreffekten til dine videoer.

Hvilken metode valgte du? Hvordan kan du lide den nye funklende effekt på dit TikTok -indhold? Kender du til en anden måde at opnå denne effekt på? Vær ikke en fremmed! Hit usup i kommentarfeltet herunder, og stil gerne eventuelle TikTok -relaterede spørgsmål