Gode måder, TikTok har bevist, at det er fremtiden for AR -mærkede effekter

Gode måder, TikTok har bevist, at det er fremtiden for AR -mærkede effekter

TikTok er hurtigt ved at blive det sociale netværk, der går til, og ikke kun for Gen Z-generationen. Med deres seneste meddelelse om AR Branded Effects vil mærker endelig kunne offentliggøre AR-effekter, der giver brugerne mulighed for at tage deres videoer til det næste niveau, opmuntre mund-til-mund-deling og øge brandengagementet.

Med dette nye tilbud er TikTok nu head-to-head med Snapchats sponsorerede linser og Instagrams AR-filtre. TikToks innovative brug af AR tilbyder imidlertid mærker potentiale til at opbygge annoncekampagner, der går ud over, hvad der i øjeblikket er muligt på andre platforme.

Hvad er der med TikTok?
Så hvad gør TikTok så unik? Der er meget at sige om, hvordan det sociale netværk håndterer indholdsoprettelse og deling. Mere end noget andet viser TikTok sig at være en meget kreativ platform for brugerne, der tilskynder til alt fra danseudfordringer til Vine-lignende komedievideoer. Indtast AR, og et ekstra lag af interaktivitet tilføjes nu til hele ligningen, der tilskynder flere og flere brugere til at replikere videoudfordringer og sprede ordet endnu mere. De virale muligheder er uendelige.

En anden stor ting ved TikTok er deres call-to-action (CTA) -funktioner, som omfatter in-camera, in-video og scannede QR-kode muligheder. Disse CTA’er er gode måder at forbinde TikTok-indhold til annoncørernes websteder, hvilket ikke kun fører til mund-til-mund-deling, men også direkte konverteringer.
Et godt eksempel på, hvordan mærker drager fordel af TikToks tilbud, er Hashtag Challenge. Disse er kampagner, der tilskynder brugerne til at fuldføre bestemte videokoreografier eller udfordringer, som mærket deler, og tagge et bestemt hashtag, når de sender dem. Brugere kan derefter trykke på hashtagget for at se andre brugeres videoer. Hashtag-udfordringer er yderst effektive mund-til-mund-delingskampagner, da det er sjove udfordringer, som brugerne mere end er villige til at gennemføre, uanset deres loyalitet. En stor Hashtag Challenge har også et stort potentiale for at blive viral og bringer brandengagement til mange flere brugere på tværs af platformen.

Samlet set ligger TikToks styrke i, hvor sjovt og innovativt dets AR -tilbud er, sammenlignet med nogle af sine konkurrenter. Nedenfor ser vi på nogle af de mest spændende brugstilfælde af AR, som vi har set på platformen.

1. Fitness og dans

Et af de sjoveste AR -eksempler, vi har set på TikTok, er denne sjove “fyld formen” -effekt, som får brugeren til at matche den leverede pose og tildele point, hvis de får det rigtigt. Det er en fantastisk måde at kombinere AR med dans og koreografi.

https://twitter.com/fncischen/status/1232487431233892357
Denne anden effekt gør fitness bedre, hvilket gør træning til en sjov oplevelse ved at få brugeren til at bevæge sig op og ned, mens han laver pushups, for at få bolden til at følge den rigtige vej og undgå forhindringer.

2. Musikvideoer

I sagens natur er TikTok en musikbaseret platform. Dette kombineret med dets popularitet som et sted at dele danserutiner gør det til et ideelt medium til kreative musikalske fortolkninger. Musikartister kan optage videoer af nye singler og inkludere en AR -effekt for at overbelaste koreografien – hvilket i det væsentlige giver alle i deres eget hjem mulighed for at optage deres egen musikvideo.

Andre sjove elementer som AR -trommesættet herunder bringer platformen endnu et niveau af interaktivitet og tilskynder yderligere tilhængere til selv at prøve dem. Den indfødte evne til duet (riff på en anden persons optagelse) giver en selvopfyldende cyklus af kreativitet, der kan føre til stærkt virale resultater.
Derudover er det nu muligt at vedhæfte musik til en bestemt AR -effekt, så alle, der bruger den, skal bruge den sang og gøre den til en aktiv del af videoen. Dette er en fantastisk mulighed for at promovere musikudgivelser knyttet til virkelig store AR -effekter, da det vil hjælpe med at formidle sangen på tværs af platformen.

 

3. Dukketeater og avatarer

En anden sjov innovation ved TikToks brug af AR er muligheden for at synkronisere brugerens krop med en avatar. Dette tillader avataren at flytte videre til brugeren og blive en slags dukke.

Denne form for AR har et stort potentiale, når det kommer til at animere karakterer og maskotter vedrørende mærker, hvilket potentielt kan føre til sjove og kreative gengivelser af disse karakterer.

4. Se prøve-on

Instagram populariserede makeup-try-on AR-trenden, hvor brugerne kunne teste forskellige makeup-looks på deres ansigt. Med TikTok kan brugerne nu prøve stiludseende, såsom tøj, skifte mellem udseende på sjove måder, for eksempel ved at nikke med hovedet.

Dette er en god strategi for modeforhandlere, der ønsker at promovere forskellige produkter i deres sortiment. Forhandlere vil muligvis også tilføje en CTA, der fører direkte til deres e -handelswebsted, så brugerne kan købe produkterne med det samme.

 

5. Produktinteraktion

Endelig er et virkelig spændende nyt AR -tilbud fra TikTok deres Branded Scan -effekter, der i øjeblikket er i beta. Der er tre versioner af denne effekt, afhængigt af hvad brugeren scanner:

Et fladt billede, for eksempel på en plakat
Et logo på et produkt, for eksempel på en taske
Et fysisk produkt, f.eks. Et krus
At scanne dem udløser AR -effekten, som enten vil lægge information oven på den eller forstørre det faktiske produkt for at gøre det interaktivt. Enhver af disse muligheder er en fantastisk måde at øge engagementet mellem slutbrugeren og produktet eller mærket, hvilket gør det til en meget mere interaktiv og engagerende oplevelse end en onlineshop.

Hvordan opretter jeg min egen AR -brandede effekt?

Ønsker du at oprette dine egne AR -effekter til TikTok? I øjeblikket er den eneste måde at udgive AR Branded Effects på TikTok på at arbejde direkte med den sociale medieplatform, med nogle medieforbrug bag sig.

For selv at oprette AR -effekterne kan mærker nu imidlertid arbejde med en række TikTok -partnere.